2777
2789

اولین باره باردار شدم

هفته ۱۰ بارداری هستم.

کلی ذوق و شوق و رعایت کردم

امروز خون قرمز و لخته خیلی ریز دفع کردم،

سونو رفتم گفت جنین توی هفت هفتگی مونده و رشد نکرده و ضربان نداره!

سونو هفته ششمم ضربان داشت آخه!!!

الان دکتر گفت یه سونو دیگه بده ولی احتمال قوی، بارداری خاموش هستی و جنین قلبش وایساده! 

یک هفته صبر کن خودش بیوفته و زعفرون و اویشن و گلپر بخور

اندازه جنین ۹.۸ میلی متره

هماتوم هم دارم

شما تجربه داشتید چیکار کنم بارداری بعدی دوباره این مشکل پیش نیاد؟

سقط دردش زیاده؟ 

و اینکه صبر کنم تا خودش سقط بشه توی خونه؟

من 22هفته بچم ایست قلبی داشت و کورتاژ شدم..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

متاسفانه دوبار توی یه سال تجربشو داشتم.خیلی سخته هم روحی هم جسمی نابود شدم.من تو خونه نتونستم رفتم بیمارستان و بعد درد زیاد کورتاژ شدم آخرش.متاسفاته دکترا یه سقط رو بررسی نمیکنن.منم بعدسقط اول گفتن طبیعیه و فلان دومی ام سقط شد رفتم دکتر گفتم هرچی آزمایش هست بنویس کلی آزمایش دادم هم متوجه شدم مشکل انعقاد دارم هم متوجه شدم سپتوم رحم دارم.بنظرم حتما آزمایش کامل همه چی رو بده

دقیقا هفته پیش همین مشکل برام پیش اومد ۶ هفته قلب داشت ۸ هفته لخته خون دیدم رفتم سونو گفت قلبش ایست کرده دنیا رو سرم خراب شد رفتم دکتر قرص اینا داد شب تا صبح درد کشیدم صبحش سقط شد هنوزم هر چند ساعت یکبار ازم لخته خارج میشه 

منم هماتوم داشتم فک کنم اون نعلتی نزاشت بچم رشد کنه

۲۲ هفته بچه بزرگ نیس؟چجورز ایست میکنه ؟از ناراحتی یا کاری چیزی ؟

من بعد ی ماه از عروسیم باردارشدم و شوهرم اخلاقای بدی داشت همش منو اذیت میکرد...یبار ک خیلی ناراحتم کرد شب خابیدم صب ک بیدارشدم خونریزی شدید داشتم..سونو انجام دادن گفتن بچه فوت شده..

سریع بستری کردن کیسه اب پاره کردن و بچه امد ...اما درد و عذابم از جفت شروع شد..

جفت نیومد و من خونریزی و درد...چنان درد داشتم ک کل بیمارستان گذاشته بودم روسرم.. مردا امدن منو گرفتن ..طاقت نمیومد منو بستن ب تخت گفت میفتی کار دستمون میدی..اخر دیدن دارم میمیرم بردن اتاق عمل...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

منم ۱۲ هفته فهمیدم هفته ۹ جنین ایست قلبی کرده

دستمو بریده بودم و خیلی ترسیدم و دکتر احتمال داد بخاطر اون جنین ایست قلبی کرده 

با قرص دفع کردم ولی حواسم نبود جنین و بدم پاتولوژی 

سقط در هر شرایطی سخته چون فشار روانی داره

چون خونریزی داری زود سقط میکنی اگه قرص هم بزاری با دوتای اول میوفته 

بعدش هم حتما سونو بده بقایا نداشته باشی

با دمنوش و اینا دفع نمیشه من خیلی چیزا خوردم فایده نداشت

اگه دوتا سونو داشته باشی که نداشتن ضربان رو تایید کنه بهت دارو میدن

یا میتونی بری بیمارستان واست بزاره

موقع سقط هم تنها نباش و فقط راه برو و پله برو البته اگه نتونستی هم چیزی نیست چون بدن جون نداره و حرکت خیلی سخته

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2809