2777
2789
عنوان

چه سرنوشت عجیبی

97 بازدید | 7 پست

یکی از اشناهامون ازدواج کرد و زیر ی سال زنشو طلاق داد سازش نداشتن از همون اول بعد دوسال تقریبا دوباره ازدواج کرد حالا با کی با ی دختر که تو نوجوونی عاشقش بوده و دختره خودش عاشق یکی دیگه و به اون پا نمیداده و با همون ازدواج میکنه از قضا شوهر اونم همون حوالی تو ی حادثه فوت میکنه و اینا بعد چندسال و ی ازدواج دوباره از هم خبردار میشن و ازدواج میکنن و الان دوتا بچم دارن 

از این اتفاقای مشابه دیدین شماهم؟

پسر عموم خیلی خوش قیافه و خوش هیکل بود

یه دختر از  اقوام خیلی دور  عاشقش شد 

با هم ازدواج کردن

بعد از دو سه سال وقتی یه دختر کوچولو داشتن ، پسر عموم تصادف کرد و از دنیا رفت.

بعد از چند وقت اون زنه دوست داشت لااقل با  برادرشوهرش ازدواج کنه ، اما برادرشوهره قبول نمی‌کرد 

بعد از مدتی با یه پسر که قبلا خیلی عاشق همین دختر بود ، ازدواج کرد

یک روز که خونه نبوده و بعدش برمیگرده خونه یه وسیله ای رو برداره، دید شوهرش با یک دختر توی خونه خلوت کردن 😱

دیگه طلاق گرفت این خانم بیچاره

اصلا شانس از ازدواج نداشت

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

دوستم با یه پسری ۷سال دوست بود یبار یکی از اشتاهای پسر که دوستمم میشناخت بهش گفت ناراحت نیستی هادی نامزد کرده دوستمم از همه جا بی خبر زنگ زد به هادی و معلوم شد ۲ماهه نامزد کرده به دوستم نگفته دوستم داغووووون شد همون موقع ها پسرعمش اومد خواستگاری ازدواج کردن دوتا بچههم اورد از شوهرش جدا شد شوهرش اهل کار و اینا نبود اینم بچه هاشم گرفت اومدخونه باباش زندگی کرد خواست سر گرم بشه رفت دانشگاه اونجا یروز اتفاقی هادی و میبینه میفهمه هادی جدا شده زنش بچه دار نمیشد خلاصه میاد خواستگاری و ازدواج کردن همون ماه اول عروسی هم باردار شد ازش حالا بعد ۵ سال زندگی سر بچه ها به مشکل خوردن متلسفانه میخوان جداشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یکیو میشناسم دختر پسر عاشق هم بودن پسره ازدواج میکنه بعد ۳۰ سال زنش بر اثر سرطان فوت میکنه اون دختر  که مجرد مونده رو میگیره الان ۳ تا بچه از زن اول داره از دومی هم یه پسر ۶   ۷ ساله   بچهای زن اول بزرگن دخترش یه ازدواج ناموفق داشته