2777
2789
عنوان

خانومای کادر درمان 🥲

267 بازدید | 19 پست

من دانشجوی ترم ۵ پرستاریم و واقعا دلم میخواد هر چی زودتر از پرستاری راحت بشم .چیکار کنم ؟

بین ارشد گرفتن (تو رشته غیر مرتبط تر مثل ارشد HIT)

و کنکور دوباره (برا رشته ای مثل شنوایی شناسی که میشه مستقل کار کرد) گیر کردم نمی‌دونم کدوم درست تره 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم کار درستی میکنی میخوای از پرستاری راحت شی.

ولی اولا طذحت رو چیکار میکنی؟

ثانیا شنوایی شناسی برای اینکه آزاد کار کنی، لیسانس مرتبط نمی خواد؟ 

Hit که رشته جالبی نیست. منشی بخش و بایگان!

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
الان که همه دست و پا میشکنن واسه پرستاری شما میخواین انصراف بدین

اشتباه میکنن. بدون اینکه سختی های این شغل رو در نظر بگیرن میرن سراغش

برای یه خانم اصلا شغل مناسبی نیست. رفتارهای توهین آمیز تو بیمارستان. شیفت های لانگ. و...

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
اشتباه میکنن. بدون اینکه سختی های این شغل رو در نظر بگیرن میرن سراغشبرای یه خانم اصلا شغل مناسبی نیس ...

من الان لانگم😒

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
به نظرم کار درستی میکنی میخوای از پرستاری راحت شی.ولی اولا طذحت رو چیکار میکنی؟ثانیا شنوایی شناسی بر ...

شنوایی شناسی از طریق کنکور مجدد برم. معدل دیپلم هم از باش خیالم راحته ۱۹ و خوردی بود .

فقط اول باید یه کار پاره وقت برا خودم جور کنم