2777
2789

یه نفرو خیلی دوست داشتم و تو مسیر ازدواج بودیم خواستگاری هم کرده بود ازم ولی بعد مدتی بدهی بالا آورد و پاپس کشید علاوه بر اون بعضی اخلاق هامون بهم نخورده بود..به دوستم گفته بود ک من نخواستم با من بدبخت بشه و زندگی سخت رو تجربه کنه باهام...من تمام تلاشم رو کردم فراموش کنم و ازش دور شدم به امید اینکه خودش یه روز برمیگرده ولی اون هیچ پیامی بهم نداد و برنگشت چهارماه گذشته می‌دونم میگید فراموش کن از اون بهترش نصیب میشه و... اگه میتونستم اینکارو میکردم ولی من نمیتونم شب تا صبح تو فکرشم غرورم نمیزاره پیامی بدم چون نمی‌دونم عکس العملش چی میشه ولی می‌دونم ک اگه میخواست نمیتونست دور بمونه ولی من خیلی می‌خوام باهاش ارتباط بگیرم خیلی دل تنگ اون روزامونم ما روزای خوبی باهم دااشتیم ولی اطرافیانش نزاشتن از حسادت دورمون کردن 

پیام بده به یه بهونه ای یا زنگ بزن بگو دستم خورد یا پست میزنه و برای همیشه تکلیفت میدونی راحت میشی که حداقل تلاشتو کردی یا دوباره باهمین

لطفا برای حاجت رواییم یک صلوات بفرستین🥺❤️

پیام بده به یه بهونه ای یا زنگ بزن بگو دستم خورد یا پست میزنه و برای همیشه تکلیفت میدونی راحت میشی ک ...

ماه پیش بود که سریه قضیه ای دوستم با گوشی من بهش زنگ زد راجب کار دیگه ..اون خودش سر صحبت رو باز کرد گف این قضیه برام پیش اومد بدهی بالا آوردم و فقط نخواستم این دخترو هم با خودم بدبخت کنم و تو روزهای سخت ببرمش برا همین هم دیگ پیگیر نشدم ...قبلاً هم یکی از اطرافیانش ک به شدت حسود بود و نمی‌خواست ما رابطه داشته باشیم پیش خانوادش زیرآب منو زده بود و نزاشتع بود اونا دست به دست هم دادن ک نشه ولی من فکرم پیشش مونده طوریکه اصلا نمیتونم زندگیمو بکنم....پیام ندادم بهش چون اون بهم پیام نداده آخرین بار م اون منو رد کرد من ترکش کردم گفتم اگه منو بخواد پیام میده ولی هیچ خبری ازش نشد و پیگیر نشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره