2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون رو دوست داشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 92 پست
برات دعا کردم خدا دری برات باز کنه ببین هرویین ترک نداره و قوی ترین و خانمان سوز ترینه اگه شیشه بود ...

لطف کردی مهربونم 

همین حرفو هزار بار دور و بریام گفتن 

اما من میگفتم نه این بار فرق داره 

شاید باورت نشه من از خودم روحم و روانم گذشتم بخاطر شوهرم انقدر که تو فشار بودم از همه جا تا مرز سکته رفتم 

الان که یادم میاد دلم برای خودم میسوزه

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره عزیزم درسته

شوهر من خیلی مشکوکه صبح ظهر و شب چندساعت تو ماشینه و پرده میکشه چندبار زرورق سوخته تو ماشینش پیدا کردم 

دخترم دیده فندک میگیره زیر زرورق اما سالهاست همینطورمشکوکه شاید بالای پنج ساله و هیچ علایمی نداره قشنگ کارمیکنه رانندگی فکرشم خوب کار میکنه شوهرتو چه علایمی داره 

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
به فکر بچه باش دور شو یه زندگی سالم براش بساز لطفاً اعتیاد مغز رو نابود می‌کنه به خودت میای میبینی س ...

واقعا تا همین جا هم حس میکنم خیلی پیر شدم 🥲

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

اسی عززیز

اول اینکه شوهرت باید سالها زیر نظر  روانپزشک باشه یعنی یه هو از کمپ درنیاد و بعدش بسپاریش به واژه چرت اراده.

اراده ای در کار نیس واقعا 

باید شرایط پاکسازی بشه 

دوست موقعیت مصرف هرچیز کوچیکی که یاداور باشه باید کلا حذف بشه

سالها و سالها لازمه قرص کمکی استفاده کنه که روانپزشک تجویز میکنه . 

هروئین کریستال و ... اینا فقط مستقیم ررو مغز اثر میزاره پس ترک کردنش هیچ دردی نداره فقط و فقط اینکه بتونه دووم بیاره و دیگه استفاده نکنه مهمه

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
شوهر من خیلی مشکوکه صبح ظهر و شب چندساعت تو ماشینه و پرده میکشه چندبار زرورق سوخته تو ماشینش پیدا کر ...

زیادی مهربون میشن هر کاری بگی سریع انجام میدم اما وقتی خمارن حوصله ی حرف زدن باهات ندارن 

از پیشونی خیلی عرق میکنه 

لاغر تر میشه 

شبا تو خواب دستاش میپره 

بی مسئولیت میشن 

شوهرم کار میکرد ولی خب حقوقش کم تر میشد 

اگه هروئین مصرف میکنه باهاش حرف بزن بره کمپ 

رفته رفته بدتر میشه خدای نکرده 

اسی عززیزاول اینکه شوهرت باید سالها زیر نظر روانپزشک باشه یعنی یه هو از کمپ درنیاد و بعدش بسپاریش ب ...

از کمپ که اومد مدام جلساتش رو شرکت میکرد و زیر نظر یه مشاور بود که خیلی باهم در ارتباط بودن 

من سعی میکردم به روش نیارم چیزی و انگار نه انگار اصلا کمپ بوده اصلا تعجب میکنم چرا وقتی همه چی خوب بوده بازم بره سمتش تا الان که پاکه البته الان چند روزیه ندیدمش که چیزی متوجه بشم اما بازم سپردم به خدا

زیادی مهربون میشن هر کاری بگی سریع انجام میدم اما وقتی خمارن حوصله ی حرف زدن باهات ندارن از پیشونی خ ...

نمیدونم یبارم از بالاپله ها زرورق از دستش افتاد که رد سوختگی داشت الانم خیلی مشکوکه اما کاملا عادیه اخلاقش عادی رفتارش قشنگ کارمیکنه پول جمع میکنه لاغرم نشده دستاشم نمیپره رنگ و روش عادیه با بچه ها خوش رفتاره نمیدونم شده معمایی واسم اگه معتاده چرا سالهاست نیفتاده بیرون 

خاهش میکنم هنوز از علایمش بگو توروخدا 

از کمپ که اومد مدام جلساتش رو شرکت میکرد و زیر نظر یه مشاور بود که خیلی باهم در ارتباط بودن من سعی م ...

روانپزشک هم باید در کنار جلسات مشاوره برن و قرص مصرف کنن .

تا مغز به حالت اولیه برگرده . افسردگی اضطراب ترس در این افراد زیاده . از فرار همین حس ها باز دوباره میرن سمت مواد تا دیگه این احساس های بد رو نداشته باشن 

روانپرشک رو جدی بگیرید 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
نمیخواهم ناامبدت کنم متاسفانه مافیای مواد همه جا هست ومغزی که شل شده دیگه شده مثل یه ظرف چینی شکسته ...

درسته منو اینو چند سال پیش فهمیدم اما به خودم امید میدادم 🥲

زیادی مهربون میشن هر کاری بگی سریع انجام میدم اما وقتی خمارن حوصله ی حرف زدن باهات ندارن از پیشونی خ ...

مسعولیت پذیره از نظر خونه خوراک پوشاک هیچی کم نمیزاره اصلا بی قید نیست