2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون رو دوست داشته باشید

1120 بازدید | 92 پست

زندگیتونو بچتونو دوست داشته باشید 

عاشق زندگیتون باشید 

ولی شوهرتون اعتیاد داشته باشه 

چند بارم رفته کمپ که ترک کنه ولی هر بار میاد بازم مصرف میکنه .. 

الان شوهرم جایی هست که باید خیلی مراقب باشه 

همش فکرم پیششه که دوباره نره سمت مواد 

بدبختی کشیدم تا بتونم ترکش بدم ..

همه چیو تحمل کردم بخاطرش چون میدونستم دوسم داره ولی ترک نمیکرد 

امروز باهم حرف میزدیم گفتم مراقب باش خدای نکرده دوباره لغزش نکنی گفت نه حواسم هست 

به خودم قول دادم اگه اینبارم بزنه زیر قولش 

پا بذارم رو احساساتم و برم 

هر جوری شده میرم و نمیمونم بسمه 💔

۶ سال فرصت بس نیست ؟

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اعتیاد خیلی بده ولی اگه اراده داشته باشه میتونه برای همیشع ترک کنه و سمتش نره

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

بله عزیزم ادم که قرار نیست پاسوز یکی دیگه بشه.اگه به فکر شما و خودش و خانوادش ترک میکنه اما هی برمیگ ...

میتونم فراموشش کنم ؟ میتونم کنار بیام با نبودش ؟

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
یادش نیار و اینقدر بهش نگو اصلا اینقدر بهش ناکید نکن همش ازش تعریف کن و حرفای خوب بزنین

بعد چند ماه اولین بار بود بهش گفتم چون جایی هست که نگرانم 

ببین اول اینکه انشالله لغزش نکنه و خوشبخت زندگی کنی

اما من ۱۸ سال عمرم رو پای یه معتاد گذاشتم که هر بار ترکش فقط چند ماه بود بعد دوباره شروع میکرد اما اینسری پا روی دلم و زندگیم گذاشتم و دارم جدا میشم چون اون ما رو به شیشه ترجیح داد

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
ببین اول اینکه انشالله لغزش نکنه و خوشبخت زندگی کنیاما من ۱۸ سال عمرم رو پای یه معتاد گذاشتم که هر ب ...

عزیزم ۱۸ سال کم نیست چی کشیدی 💔

شیشه و هروئین خیلی بده 

تا اعتیاد به چی و نحوه مصرفش چجوری باشه. اگر سرنگی و صنعتی باشه پا میذارم رو احساساتم . اگر غیر اون ...

هروئین