2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون رو دوست داشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 92 پست
عزیزم چطور میکشش با چه وسیله ای

سیم و سوزن، 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم کلی زمان هزینه میخوادکل عمر وجوانی خودش رو بزارن ببینه آیا فرایند مغزش درست میشه بهش اجازه ترک ...

👍👍👍👍

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
توزندان مگه مواد میتونه بکشه

امروز یکی بهم گفت ممکنه آلوده شه اونجا دوباره 

اعصابم ریخت بهم

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
تو خونه نمیشه به منم اوایل اینو میگفت نمیشه ولی

شوهر من خیلی ادعا داره چون شهرمون کوچیکه،  میگه برم کمپ همه منو میشناسن و...  روده هاش هم  سالم نیست میترسه بره کمپ ولی اینا بهونه است نمیخواد ترک کنه چون رفیق بازه با رفیقای معتادش بهش خوش میگذره 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
چرا من با همه زنا فرق میکنم؟شوهرم میخواد ترک کنه نمیذارم،تحمل درد کشیدنش رو ندارم

نکن اینکارو بعدا بیفته تو خیابون و بشینه تو بدنش تو اون حال ببینیش مثل من داغون میشی بفرستش کمپ 

شوهر من خیلی ادعا داره چون شهرمون کوچیکه، میگه برم کمپ همه منو میشناسن و... روده هاش هم سالم نیست ...

دقیقا بهونس 🥲

شیره تریاک ترک کردنش سخته و بدن درد شدیدی داره ولی این که برگشت نکنه راحت تره ولی بازم زیر نظر روانپ ...

دوستش ترک کرده نمیدونم چطوری ولی اون الان هرشب به جاش بساط عرق خوری داره،  ولی شوهر من فعلا قصد ترک کردن نداره همش بهونه میاره 

جلسات معتادین گمنام ؟اونجا اگه عضو بشه نتونه بره شرکت کنه میان دنبالش

نمیدونم گلم چی بود دقیقا 

ولی میرفت دیگه ادامه نداد 

توخونه اصلا نمیشه بخصوص سنتی

بهونه میاره قصد ترک کردن نداره 

نکن اینکارو بعدا بیفته تو خیابون و بشینه تو بدنش تو اون حال ببینیش مثل من داغون میشی بفرستش کمپ

خودم میدونم عاقبت نداره،بچه هام پس فردا بزرگ بشن خجالت میکشن از پدرشون...ولی کاش جلو من ترک نکنه.دوبار تا حالا خواسته ترک کنه تو خونه، خب منم دل دارم میبینم اذیت میشه پشیمونش میکنم.نمیره کمپ و کلینیک میگه آبروم میره

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
این جلسات باااااید با جدیت ادامه پیدا کنه، بگو مشاورش باهاش تماس بگیره، و اینکه باید جایگزینی برای ...

فعلا که زندانه باید بیاد بیرون تا این مسیرو ادامه بدم 

البته اگه توانی داشته باشم 🥲

ولی سعیمو میکنم‌ و تلاش میکنم براش

دوستش ترک کرده نمیدونم چطوری ولی اون الان هرشب به جاش بساط عرق خوری داره، ولی شوهر من فعلا قصد ترک ...

با مشروب بدتر لغزش میکنه.یا باید تا آخر عمرش مشروب بخوره که اعتیادش صدبرابر بدتر از مواده.یا برمیگرده به مواد اگه یه شب نخوره

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن