2777
2789
عنوان

زندگی سخت شده نمیتونم خیانت دیدم

349 بازدید | 30 پست

من برای بار سوم خیانت دیدم از سمت همسرم و حال روحیم خیلی بد شده حتی خواستم طلاق بگیرم ولی خانواده ها راضی نیستن و نمیزارن که جدا بشم نمیدونم چیکار کنم اونم میگه بری خونه پدرت تا آخر عمرت طلاقت نمیدم تو اینستا چتاشونو دیدم برای دادگاه میگن فقط پرینت پیامک همین نمیدونم چیکار کنم چند بار به خودکشی فکر کردم دکتر بردن منو افسردگی شدید گرفتم امیدی به زندگی ندارم آیا میتونم از طریق افسردگیم طلاق بگیدم اگه کسی میدونم کمکم کنه خانوادم پشتم نیستن تنهای تنها شدم روزی نیست که به مرگ فکر نکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا خانوادی که یه عمر زحمت میکشه واسه بچش این مواقع پشتشو خالی میکنن 

یعنی وجدانن دلشون نمیسوزه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
باهاش با زبون خوش صحبت کن بگو دوستت ندارم و این زندگی به نفع تو ام نیست شاید راضی شه

نشستم حرف زدم آخرسر گفت راضیم بمونی تو این خونه خودتو بکشی ولی نری خونه پدرت پس فردا بری با یه مرد دیگه ازدواج کنی آخر سرم شروع به تهدید که آبروتو میبرم تو خانواده خودش خیانت کرده آخرم برگشت بهم گفت از کجا بدونم تو نکردب

اگه واقعا نمیتونی تحمل کنی خودت برو کارای طلاقتو انجام بده به حرف هیچکسم گوش نده.آرامشت از همچی مهمتره خانوادتم یه مدت ممکنه سرکوفت بزنن بعدش عادی میشه واسشون

نمیدونم چرا خانوادی که یه عمر زحمت میکشه واسه بچش این مواقع پشتشو خالی میکنن یعنی وجدانن دلشون نمیسو ...

خسته شدم خیلی نمیدونم چیکار کنم هیچ راهی ندارم دارم عذاب میکشم

خوبیش اینه که بچه نداری 

عزیزم خانواده رو میخوای چیکار طلاق بگیر خودت برو سرکار

حتی شده پرستار سالمند بشی از الانت که اینقد افسرده ای بهتره 

مهریتو بذار اجرا شوهرتو به گ.وه خوردن بنداز 

اگه واقعا نمیتونی تحمل کنی خودت برو کارای طلاقتو انجام بده به حرف هیچکسم گوش نده.آرامشت از همچی مهمت ...

وقتی این راضی به طلاقم نیست نمیدونم چیکااار کنم خانوادم میگن نیا خونمون طلاقتم نمیگیریم نمیدونم چیکار کنم 

خوبیش اینه که بچه نداری عزیزم خانواده رو میخوای چیکار طلاق بگیر خودت برو سرکارحتی شده پرستار سالمند ...

یعنی بیخیال خانوادم بشم اونموقع  کجا برم بمونم آخه جایی ندارم مهریمو بزارم اجرا طلاقم میده آیا

اون خیانت کرده  روحشو فروخته بدنشو کثیف کرده اگه معتقدباشه قیامتشم آتیش زده باید ازخدابترسه و عذاب وجدان داشته باشه و ناراحت باشه و به خودکشی فکرکنه  اونوقت شما ناراحتی؟ مگه شما کار زشتی کردی ک ناراحتی؟گناه اونم نه خدا نه آدما بپای شما نمینویسن  شخصیت خودش نابودشده نه شما. بگیم دوسش داری و حالاچون خیانت کرده ناراحتی که وقتی طرف سه بار خیانت میکنه دیگه دوس داشتنی هم باقی نمیمونه ک ناراحتش باشی. بگی از زندگیت ک خراب شده ناراحتی بهت حق میدم ولی آیا کاری ازدستت برمیاد؟ نه . میتونی کاری کنی آدم بشه؟نه. میتونی طلاق بگیری؟نه(اگه میتونستی ک خوب بود ولی میگی نمیتونم) الان میخوای چیکارکنی؟تمام عمر و جوانی تو بذاری وسط حرص بخوری خودتو بکشی واسه یه خائن؟ اصلا ارزششو داره؟ شما خوب و درست رفتارکن خوب درست زندگی کن ، ازامکاناتش استفاده کن خرج کن تفریح کن خریدکن کتاب خوب بخون فیلم خوب ببین خوب غذابخور خوب بپوش ،به سلامتیت به ظاهرت به پوست و موهات به زیباییت برس مرتب و تمیز باش  مهمونی هاتوبرو  ، اطلاعاتتوبالاببر یه چیزی یادبگیر کارکن ورزش کن پیاده روی کوهنوردی دوچرخه سواری اینهمه تفریح خوب هست . ریلکس کن شناکن  مشاوره برو روحیه تو بالاببر بذار اون هرکاری دلش میخواد بکنه(ک*ون لقش) تاکیدمیکنم ضمن اینکه شرایط جدایی نداری.  دیگه نبینم غصه ه*رزگی یه نفر دیگه رو بخوری ک دیگه اصلا نقشی تو زندگیت نداره

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
پس خواهشا تا اوضاع درست نشده بچه دار نشو یا خودتو نجات بده یا بمون و درست کن ولی فکر نکنی با بچه درس ...

دارم خودمو به هزار در میزنم حتی رفته بودم دکتر اقدام به بارداری کنم که خیانتش رو شد نمیدونم چجوری جدا بشم ازش