2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طرز استفادتو میشه بگی

هر شب مثل خط چشم ازگوشه داخل چشم تا بیرون پلک میکشم با چشم بسته همین خیلی تاثیر داشت 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
ببین مث‌ کورتون میمونه .. دیدی کورتون میزنع طرف تپل میشه ورم دارهسریتام همینه . شوک میده ب مژه هات ر ...

استفاده کزدی؟ 

اخه هررسری مژه میکارم نصف مژه هام میریزه محام بزنم دیگع استیشن کنم 

دوتا استفاده کردم شکلشون فرق میکنه ولی هیچکدوم فیک نبودن

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥.    https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14104023&slug=%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1
کدومشو بگیزم من؟

نمیدونم والا بسته بندیشو تغییر دادن دوباره یا نه

من از د‌یجی کالا گرفتم

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥.    https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14104023&slug=%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1
روزی یبار؟

شبی یه بار 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
من میخام از لوازم ارایشی فروش بگیرم میترسم فیک بنذازن

از د‌یجی کالا بگیر تخفیف شگفت انگیز میزاره خیلی بهتره

استفاده کزدی؟ اخه هررسری مژه میکارم نصف مژه هام میریزه محام بزنم دیگع استیشن کنم

تقویتی بخور ... زینک . بیوتین . ولی سریتا کلا موقتیه 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼