2777
2789

سنی نداره ولی هرکی میبینتش میگه خودتو پیر کردی اصلا اصلا به خودش نمیرسه یه وقتایی واقعا ازش بدم میاد بهش میگم بوتاکس بزن صورتت ریخته یکم ژل تزریق کن این چیزا برای سن تو بد نیست  واجبه ،یا میگم برو ابروهاتو درست کن،هیچکاری نمیکنه بقیه هم میگن مامانت چرا اینجوریه یکم‌بهش برس خب من چه کار کنم وقتی میگم گوش نمیده...

حتی دلش نمیاد یه لباس خوب بخره برای خودش به شدت هم خسیسه...دیروز رفته بودیم خرید کلی گشتیم هیچی نخرید منم عصبانی شدم دعوا کردم باهاش از دستم‌ناراحته چندباره داریم میریم‌ که مانتو بخره باز دست خالی برمیگرده یا میگه گرونه یا خوشم نمیاد بهانه میاره....

مامان من همینه 

درکش از زن خوب خیلی ببخشید درکش همون حمال خونست 

هفته ای یکبار حموم میره موهاشو شونه میزنه 

یه کرم مرطوب کننده و ضد افتابم نمیزنه ، صورتش مثل پشت کوه نشین ها شده

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

وضعیتت عین ما هست که

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر من به خود رسیدن خلاصه میشه تو لباس خوب و مرتب پوشیدن و رعایت بهداشت و اصلاح و رسیدگی مناسب مو و بدن

اگر خودش لباس نمیخره شما براش بخر و هدیه بده

درباره سایر چیزا مثل بوتاکس و ژل و... هم به نظرم واجب نیس اگر دوست ندارن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

عزیزم درامدپدرت چطوره؟مادرت احتمالا اهل پس انداز هست و خودشو فراموش کرده بخادچیزیم بخره عذاب وجدان میگیرع دست خودش نیس یکی دوبار چیزی بخر براش بذاراین عادت ازبین بره  و ازنقطه ی امنش خارج بشه 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بهش بگو بیاد تو این سایت ثبت نام کنه

سایت شرکت لیاتیم ثبت نام کن (محصولات آرایشی مراقبتی پوست مو

محصولاتش رو به قیمت* تولید بگیر

تخفیفات پلکانی هم داره

و رضایت مشتریان و نظرات در سایت هست

تحت لیسانس سوئیسِ

بدون پارابن-الکل و آلومینیوم /بدون سولفات

نماینده شرکت در روبیکا لینک رو بگیر

@trustisho

+مشاوره رایگان پوست و مو 

و آموزش فروشم یاد میگیره

کلاسای انگیزشی توسط اساتید برگزار میشه

خودش رو بروز میکنه چون همه خانم هستن الگو میگیره

وووو رایگان بدون هیچ پولی

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
مامان من همینه درکش از زن خوب خیلی ببخشید درکش همون حمال خونست هفته ای یکبار حموم میره موهاشو شونه م ...

تاپیکم رو بخون خودت و مادرت همراه بشین تا استارت بزنه

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
مامان من همینه درکش از زن خوب خیلی ببخشید درکش همون حمال خونست هفته ای یکبار حموم میره موهاشو شونه م ...

مامان من از نظر تمیزی به خودش میرسه ولی از نظر ارایش نه فقط ضدآفتاب میزنه

احساس میکنم میخواد از خودش و بخت بدش انتقام بگیره همش هم تقصیر بابامه همش مادرم کار میکنه ت خونه😑

عزیزم درامدپدرت چطوره؟مادرت احتمالا اهل پس انداز هست و خودشو فراموش کرده بخادچیزیم بخره عذاب وجدان م ...

به نظر من یه سری از بچه ها قدر نشناس هستن...من جاریم بنده خدا همینه...همیشه بهترینها رو واسه دخترش میخواد...آخرش هم دختره زبون داره چهار متر که تو به خودتت نمی‌رسی...یه بار بهش گفتم چرا این قدر فداکاری می‌کنی حداقل به روش بیار...دخترش گفته بود گوشیم رو عوض کنم جاریم هم گفته بود تا چند ماه نمیتونم هزینه کنم می‌خوام یکم به خودم برسم....اونوقت دیگه آدم شد

مامان منم عین مامان توعه با این تفاوت که خسیس نیست افسرده اس

تاپیکم رو بهش معرفی کن تا استارت بزنه🪜

مامان منم همبنطوریه

مامان دوستپسرم همسن مامانمه ببینیش اینقد خوشگل ی خط نداره همش مرتب خوشبو ارایش کرده مامان من پیرزن

خیلی حرصم میگیره

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲