2777
2789
عنوان

درگیر روزمرگی شدم

128 بازدید | 22 پست

۲۷ سالمه   و ۵ ساله متاهلم به شدتتت درگیر روزمرگی شدم  حس میکنم عمرم رفت بااینکه بهترین دانشگاه درس خوندم ولی فقط تا لیسانس خوندم    زندگی و همسرم و همه چیز واسم فوق العاده تکراری و خسته کننده شده ن  همسرم صبح تاشب سرکاره خودمم فقط یک باشگاه میرم  و تمام 

نمیدونم چی کار کنم 

یه غم بزرگی رو دلمه دلم واسه دوران دبیرستانم تنگ شده  

حس میکنم دیگه خیلی بزرگ شدم   و همه چی واسم خسته کننده س

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بحران ۲۷ سالگی نداریما

اگه شرایطشو داری بچه دار شدن حالتو بهتر می کنه اگه شرایط نداری که یه برنامه هایی با دوستات بذار یا کلاس موسیقی هم برو

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خوشبحالتون متاهلین حداقل زندگی متاهلی بهتر از مجردیهحالا من همه چیز دارم کار و تحصیلات عالی و پول ام ...

تقریبا اکثر مردم از جایی که هستن ناراضین

خوشبحالتون متاهلین حداقل زندگی متاهلی بهتر از مجردیهحالا من همه چیز دارم کار و تحصیلات عالی و پول ام ...

اشباه میکنی   مهم حال دل آدمه    چه مورد چه متاهل حال دلت ک بد باشه   هیچی خوش حالت نمیکنه 

تقریبا اکثر مردم از جایی که هستن ناراضین

تا وقتی که در حال خواستن هستیم حالمون خوب نمیشم چون هرچیزی یا موقعیتی که بهش میرسیم بعد از مدتی تکراری و کسل کننده میشه 

لذت تو نخواسته ،هرچی قرار باشه بهمون برسه میرسه ،رها کردن باعث میشه شاد زندگی کنیم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
تا وقتی که در حال خواستن هستیم حالمون خوب نمیشم چون هرچیزی یا موقعیتی که بهش میرسیم بعد از مدتی تکرا ...

دقیقا

راستی چطور سال ۱۴۰۲ عروسیتون بوده و ۵ساله متاهلین؟ عقدتون طولانی بوده؟

اره   همسرم تواون مدت هی مسافرت کاری میرفت  و زندگی نداشتم دیگه توعقد موندم  کارای خونمونم مونده بود