2777
2789
شما نمی‌فهمی گلم منم میگم اگر می‌گفت سیستان خسیس و اینا ووو میومدن در صحنه اسی رو قانع میکردن و سکوت ...

اونوقت این چه ربطی به حرف من داشت که گفتم سمنان و سیستان بی حاشیه ان گلم؟🤦‍♀️

من شناختی رو هیچ کدوم  ازین شهر و استانا ندارم والا ک حرف شمارو نگفته بخونم!

هر شهری خوب بد داره 

ولی مغازه دار های لارستان استان فارس. وحشت ناک خسیسن.

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونوقت این چه ربطی به حرف من داشت که گفتم سمنان و سیستان بی حاشیه ان گلم؟🤦‍♀️من شناختی رو هیچ کدوم ...

کلا ما گفتیم قزوین در سکوتن چرا چون هیشکی نیومد اسی رو مورد فیض قرار بده   بعدم سمنان و شاهرود گفتن و شما گفتی سیستان ..منم گفتم مثال سیستان آوردن شما اشتباس به این قضیه نمیخوره ...حالا گرفتی چیشد دوست عزیز یا با رسم شکل توضیح بدم که ربطشو بفهمی 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
جدی

از نظر من اره. 

خیلی هم پولدار 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
ادمی ک چس تومن حقوقشه هرچقدر هم نخوره ب هیچ جا نمیرسه ،

والا اون پسره ماهی ۱۵ حقوقش بود الان خونه ماشین داره ،زنش ازش جدا شد بیچاره شده بود پوست استخون میگفت میگم شیر بخر گفته مگه واجبه😐

فقط خدا❤️
کلا ما گفتیم قزوین در سکوتن چرا چون هیشکی نیومد اسی رو مورد فیض قرار بده بعدم سمنان و شاهرود گفتن ...

عزیزم ببخشید ناراحت نشیا اما بازم به حرف من ربطی نداشت 🌹🥴

من داشتم شوخی میکردم ک خبری ازشون نیست مثل اینکه مثلا کمتر کسیو دیدم اونجایی باشه نکه بگم در مقابل توهین یا بدگویی سکوت میکنن😫

طومار تایپ کنم ؟ ول کن بابا تروقران همه خودتو خسته کردی هم من

تاحالا چیزی نشنیدم دربارشوناصن قزوینی ندیدمی قزوینی لطفا با من صحبت کنه بببینم واقعی هستن؟

من هستم بگو 

بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

من قزوین درس خوندم، مردم معمولی، خیلیاشون سنتی و پایبند به آداب و رسوم، مذهبی زیاد دارن غیر مذهبی هم ...

دانشجو بودن تو قزوین خوبه؟

بخاطر فاصله ش نسبت به تهران دوستش دارم

یکی از دوستام با ی قزوینی نامزد کرده بود،میگفت رفتیم شمال دوتا الویه اماده برای شام گرفت گفت تو راه ...

عزیزم آدم خسیس همه جا هست ربطی ب قزوینی بودنش نداره

من خودم قزوینم اتفاقا تو خورد و خوراک حرف اول میزنن و خیلی ب خوش خوراکن و اصلا ب خودشون بد نمیگذرونن

شما از غذاش قیاس کن ک قیمه نثاره و شیرینی مخصوصشون ک باقلواست

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
من قزوین درس خوندم، مردم معمولی، خیلیاشون سنتی و پایبند به آداب و رسوم، مذهبی زیاد دارن غیر مذهبی هم ...

من با چند خانواده همسایه بودم خیلی به خوراک ولباس اهمیت نمیدن بیشتر جم میکنن

فقط خدا❤️