2777
2789
عنوان

دلم براشوهرم تنگ شده

289 بازدید | 18 پست

دلم براش تنگ شده

۱ ماهه خونه پدرمم

بچمم ازم گرفته ۱ماه بچمم ندیدم

بخاطر خیانتای مکرر شوهرم مجبور ب رفتن شدم یعنی میبخشیدمش و بعد مدتها باز دوباره تکرار میکرد

دیگه توان صبرکردن ونداشتم

مهریموگذاشتم اجرا حکم توقیف ماشینشو گرفتم و چند روز دیگه هم حکم فیزیکی توقیف ماشینش میاد میدم دست کلانتری میرن ماشین شوهرمو ازتو حیاط میبرن

چند روز دیگه هم دادگاه حضانت وملاقات بچمه

و دیگه افتادیم تو روند دادگاه

غمگینم خیلی غمگینم همش میگم کاش شوهرم پشیمون شه و بیفته ب التماس و منم ب شرط.دادن حق طلاق برگردمو اخرین فرصت و بهش بدم

اخه خودش خیلی دوستم داشت 

نمیدونم چرا چند روزه دلتنگشم ودلم میخواد ببینمش و بغلش کنم ودل سیر گریه کنم😭😭

از طرفیم شوهرم ماشینشو فروخته ب مادرش 

ولی بنام شوهرم مونده بود واس همین تونستم توقیفش کنم ولی دراصل ماشین مادرشوهرمه

همین مادرشوهرمم دلمو شکوند و طرفداری پسر خیانت کارش و گرفت وکلی قضاوتم کردو حرف زد روم

الان نمیدونم کار درستیه دارم ماشینو میبرم یانه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از طرفیم شوهرم ماشینشو فروخته ب مادرش ولی بنام شوهرم مونده بود واس همین تونستم توقیفش کنم ولی دراصل ...

تو ماشینتو ببر چیکار داری واسه کیه هیچی رو هم نبخش چندسال زحمت کشیدی جوابشو با خیانت گرفتی حالا دلیل نمیشه کوتاه بیایی 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

من طلاق نگرفتم 

ولی تقریبا از همه کسایی که طلاق گرفتن اینو شنیدم ایام سوگواری و دلتنگی برا همه هست.

ولی این خیانت هارو برگردی بازم میبینی و دوباره تحملت لبریز میشه و برمیگردی سر همین پله

گاهی دادن فرصت مث دادن یه گلوله برای شلیک تیر خلاصه

خودم ۲۳ سالمه

و عادت کردم ب زندگی متاهلی بااینکه الان دارم سخت تلاش میکنم وکارمیکنم

اما همش دلم متاهلی ومیخواد حس میکنم بعد طلاقم دیگه کسی نیاد خواستگاریم بااینکه خداییش خوشکلم وهمین خوشکلیم شوهرمو جذب کرد

اماوقتی فکر میکنم بعد متاهلی قراره تاابد تنها باشم میگم کاش میموندم پیش  شوهرم از یطرفی تحمل خیانت دیدن برام سخت بود 😔

فرصت آخر چیه دیگهبعضیا میگن بعضی خانم ها راه خیانت آقایون رو باز میکنند گویا حقیقتهخودتونو چقدر گول ...

دست خودم نیست دوستش داشتم😭عشق اولم بود اونم خیلی دوستم داشت روزی ک جهیزیمو بردم جیغ و داد میزد از عصبانیت فقط نمیدونم چرا مرض خیانت داشت

بعضی وقتا ب خودم میگم نکنه من کم میذاشتم😭

اما خب خیلی خیانت کردیک و دوبار نبودن

منم دلم براش تنگ شده اما وقتی یاد نامردیش میفتم،سرد میشم...این روزا هم میگذره عادت میکنیم   

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
خودم ۲۳ سالمهو عادت کردم ب زندگی متاهلی بااینکه الان دارم سخت تلاش میکنم وکارمیکنماما همش دلم متاهلی ...

ارزشت بیشتر ازیناس ک شوهرتو با یکی دیگه شریک باشی.از کهنه هات دل بکن تا جدیدا بیان سراغت.حتی اگه دیگم ازدواج نکردی ب یه مرد اجازه نده تحقیرت کنه.مردا بی شرررفن.رو پاهات وایسا دختر هنوز سنت خیییلی کمه

میمونی مااااات😵‍💫...یه اعتماد همه چیتو میگاااد...
کاملا درکت میکنم شوهر من با زن ۵۰ ساله خیانت کرده نه یکی اونم چند تا بعد من روز دادگاه میگفتم خدایا ...

ای خدا چقدر سخته چقدرررر سخت

اخر چیشد طلاق گرفتی یا برگشتی؟؟

اگ طلاق گرفتی زندگیت الان چطوره؟

من طلاق نگرفتم ولی تقریبا از همه کسایی که طلاق گرفتن اینو شنیدم ایام سوگواری و دلتنگی برا همه هست.ول ...

اره میدونم ولی میگم شاید از ترس حق طلاق یا کلا ادم شه عاقل شه خدا معجزه کنه بخاطر بچم بخاطر دلم درست بشه شوهرم

هنوزم امید دارم ب زندگیم نتونستم دل بکنم از طرفی باید این مسیرو برم😭

ای خدا چقدر سخته چقدرررر سختاخر چیشد طلاق گرفتی یا برگشتی؟؟اگ طلاق گرفتی زندگیت الان چطوره؟

بله طلاق گرفتم چون تحمل نداشتم واقعا خیانتو 

الان ۶ ماه میگذره شکر خدا همه چی عالیییییییی