2777
2789

دخترخالم همسن منه مجرده

میخواد دکتری بخونه امسال، رشته مهندسی

سی سالشه

به نظرتون شوهر خوبی پیدا میکنه؟ با کی ازدواج میکنه یعنی؟

از وقتی فهمیدم یکم حسودیم شد منم دوس دارم دکتری بخونم😂😂

خوشبحالش حالا همه بش مسگن خانم دکتر😒😒😪

حسود نیستم ولی چون همسنمه از بچگی تو رقابت بودیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

هرکسی زحمت بکشه نتیجشو میببنه. وقتی کسی دکتراشو میگیره بالاخره از موقعیت اجتماعی بالایی برخوردار میشه و قطعا آدمایی که سرراهش قرار میگیرن درست و حسابی هستن و بنظرم احتمال اینکه ازدواج خوبی داشته باشه خیلی بالا هست 

نه فرض دکترا خوندن باعث ازدواج خوب نمیشه اتفاقا برعکس فردا یه خاستگار لیسانس خوب براش بیاد لابد میخواد رد کنه چون تحصیلاتشون به هم نمیاد،سنتون مرزیه به فکر ازدواج باش درس فعلا اولویت نیست

دکتر چیه هرکی از ننش قهر کرده میخواد دکتر شه البته به کسی توهین نشه

فعلا میسازم - چه می‌شود کرد ؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد ؛ همین است که هست.          آرمی 🌆🧸