2777
2789

بچه ها اپلیکینی هست راجب خبر دادن پریودو...

خیلی داغونم میکنه من قبل ازپریود ده روز درگیرشم وحالم افتضاحه دارم روانی میشم دیگه شمام همینطورین😑😒

دوشنبه یه سفارشیو باید حتما تحویل بدم ولی حال بلند شدن وآماده کردنشو ندارم😑

خونسرد افتادم

همه مشکلاتمم دارن جلوم رژه میرن

کافیه شوهرمو ببینم تمام صبرو سکوتو تحملمو بابت ۴ ونیم سالی که تو عقدم بکوبم تو سرش وبزنم زیر گریه😭☹️

دیشب که اصلا باهاش حرف نزدم وگفتم حالم خوب نیست

ولی اگر بیاد میدونم گریم میگیره 

این دیگه چ حال عجیبیه با قرصی دارویی حل نمیشه؟😭😭😭😭

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

بهش میگن درد بی درمون، فقط باید همه انرژیتو بذاری توی این روزها گندی نزنی که بعدا نشه جمعش کرد

درد جسمو میشه درمان کرد ولی برای این اختلالات روحی هنوز چیزی کشف نشده

.                                                                  
بهش میگن درد بی درمون، فقط باید همه انرژیتو بذاری توی این روزها گندی نزنی که بعدا نشه جمعش کرددرد جس ...

دارم دیوونه میشم😔😔

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای وای اتفاقا اللن تو همین دورم به شوهرم گفتم دلم میخواد انقدر کتکت بزنم هر تیکت بیفته یجا

صبح رفته حمام درپوش چاهکو برداشته و الان ک رفتم دیدم نذاشته. میترسم سوسک اومده باشه😭😭

🤪
همه کم و بیش مبتلاییم، ناراحت نباش

اپلیکیشنی چیزی داره برای خبردادن پریودو اینا اطلاع داری؟

وای وای اتفاقا اللن تو همین دورم به شوهرم گفتم دلم میخواد انقدر کتکت بزنم هر تیکت بیفته یجاصبح رفته ...

اعصابم خورده بخاطر موضوعات الکی بیخودو بیجهت حساس میشیم توایام

این دیگه چ دردیه😔

من قبلا خیلی فعال بودم

الان دو سه روزی میشه فعالیت تقریبا میتونم بگم صفره اصلا راضی نیستم

حس هیچ کاریو ندارم

افتادم همش پای گوشی حالا بازخوبه خونه ی بابامم

ولی حال بلند شدن وفعالیت روزانمو ندارم بدهی هم دارم واینقدر خونسردم🙁

Her life

فدات تو گوگل پلی هست یا مایکت واینام داره؟

اپلیکیشنی چیزی داره برای خبردادن پریودو اینا اطلاع داری؟

نه من خودم توی تقویم علامت میزنم دیگه حدودی تاریخ بعدی را میدونم

.                                                                  
اعصابم خورده بخاطر موضوعات الکی بیخودو بیجهت حساس میشیم توایاماین دیگه چ دردیه😔من قبلا خیلی فعال بو ...

خب همینه دیگه طبیعت دوره پی ام اسه

باز خوبه تو خونسردی من میخوام مثل شیر نعره بزنم، 😐😂

🤪
وای وای اتفاقا اللن تو همین دورم به شوهرم گفتم دلم میخواد انقدر کتکت بزنم هر تیکت بیفته یجاصبح رفته ...

بعدم دردم اینه هنوز تایمش نرسیده وده روزی مونده احتمال زیاد شایدم بیشتر من اینم ده روزم درگیر پریودم😔😭☹️

بعدم دردم اینه هنوز تایمش نرسیده وده روزی مونده احتمال زیاد شایدم بیشتر من اینم ده روزم درگیر پریودم ...

۷ روز*