2777
2789

نه لزوما طلا نمیندازن نقره یا بدلیجات خاص حتی هنری وصنایع دستی استفاده میشه توتهران شهرستان ها علاقه به رقابت وچشم رو هم چشمی بیشتره

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تهرانم اما به طلا علاقه ندارم اگر هم طلا بخوام بخرم فقط طلاهای ظریف مجردیام که نداشتم فقط یه گردنبند ظریف با یه دستبند خیلی ظریف و گوشواره ظریف همین 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

جنوبم طلا همین قیمته تهرانه ؟؟؟

همه جا قیمت گرم یکی هست اما درصد ساخت ، احرت و مالیات فرق میکنه 

تهران دیدم ۳۵ درصد هم شده همه اینا ک گفتم ولی مثلا تو شهری دیدم همش شده ۷ درصد 

فرقش تو این هست 

انقد بدم میاد میگن النگو از مد افتاده فلان بهمان و ادعای باکلاسی در میارن پس این همه النگو میسازن زح ...

خوب عزیزم برا بی کلاسا میسازن دیگه  همه که باکلاس نیستن  

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
منظورم این بود مثل جنوب کسی طلاهای عربی و زرق و برقی میندازه میدونم طلا خوبه و هرکس ممکنه هرجای دنیا ...

والا سن و سال دارا تو همین تهرانم زرقی برقی میندازن حتی من جوونم دیدم زرقی برقی بنداره ولی ۸۰ درصد مردم ظریف میپسندن

بلندترین فریاد من سکوت من است...
هر کسی سلیقه ای داره. کلمه خز قشنگ نیست

اینحا هیچ کس النگو استفاده نمیکنه همه فقط دستبند ظریف 

این همه النگو تو طلافروشی رو پس برای من میارن 

تنوع النگو تو طلافروشی بیشتر از هر چیزی هست حتما تقاضا هست که میارن 

تو این سایت همه چی عجیبه 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بالاشهر نمیندازن؟

اینجا کسی النگو اگه مدنظرت هست ، نمیندااازه اون طور ک خیلی جاها میندازن 

تک پوش های سنگین میندازن گاهی 

اما اکثرا طلا و جواهر رو فقط تو مهمونی و دورهمی و عروسی ک ... میندازند 

ولی خیلی شهرها همیشه دستشون هست ک این رسم اون شهرها هست 

همه جا قیمت گرم یکی هست اما درصد ساخت ، احرت و مالیات فرق میکنه تهران دیدم ۳۵ درصد هم شده همه اینا ک ...

آخ جنوبیا خیلی طلا میندازن من فکر کردم اونجا ارزونتره

اخه یه افغانی میگفت طلا تو کشور ما ارزونتره 

یا ماشین پراید ۵۰ میلیونه فلان 

تهرانم اما به طلا علاقه ندارم اگر هم طلا بخوام بخرم فقط طلاهای ظریف مجردیام که نداشتم فقط یه گردنبند ...

ازدواج کردم یه سرویس ظریف برداشتم گفتن این چیه آبرومون میره یه سرویس سنگین تر هم برام خریدن که کلا نگاهش نمیکنم فقط تو عقدم استفادش کردم گذاشتم برای پس انداز عروسیم همون ظریفه رو استفاده میکنم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖