2777
2789
عنوان

باردارم وزنم خیلی میره بالا دکترم همش دعوام مبکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 23 پست

من برعکس کم اشتها بودم اصلا نمیتونستم بخورم به زوووور 12 کیلو زیاد کرده بودم ،بچمم ریز بدنیا اومد ،هنوزم که 15 ماهشه درگیر کم وزنیشم

راستی اینجور که تو از لاغری و چاقیت تعریف کردی دلم به حال پوستت سوخت ،این وسط اونه که مدام در حال تلاتمه🤣🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برعکس کم اشتها بودم اصلا نمیتونستم بخورم به زوووور 12 کیلو زیاد کرده بودم ،بچمم ریز بدنیا اومد ،ه ...

خداروشکر پوستم انقدر ضخیمع حتی سونگرافی هم میرم میگن چقدر پوستت کلفته یدونه ترکم ندارم😂

من برعکس کم اشتها بودم اصلا نمیتونستم بخورم به زوووور 12 کیلو زیاد کرده بودم ،بچمم ریز بدنیا اومد ،ه ...

تغذیه دکترا میگن ربطی به وزن بچه ندارع ولی چند جا دیدم که خیلیم ربط داره

خب فشترش میوفته وقندش منم همینم نخورم فشارم میوفته فشارم هفت یاهشت هست بخورم وزنم سریع میره بالا

دقیقا بخدا بیهوش میشم وگرنه من بخوام میتونم رژیم بگیزم اینا میگن نه رژیم نگیر نون و برنجو حذف کن غذاتم کن ۵ قاشق قند و ایناهم نخور الان این چه فرقی. داره با رژیم

خداروشکر پوستم انقدر ضخیمع حتی سونگرافی هم میرم میگن چقدر پوستت کلفته یدونه ترکم ندارم😂

ماشالله عزیزم اسفند دود کن برا خودت

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
تغذیه دکترا میگن ربطی به وزن بچه ندارع ولی چند جا دیدم که خیلیم ربط داره

نه خیلی بی ربطه نه خیلی مربوط

ممکنه مادر وزنش بالا باشه اما بچه ریز باشه معمولا تو وزن بالا دیابت میاد سراغ مادر که بچه قندش افت میکنه معمولا.

یسریام هستن تو بارداری و شیردهی هرچی میخورن میشه قوت برای بچه یه عده ام اصلا قوت ندارن فقط الکی چاق میشن

این چیزا بیشتر ژنتیکی و مزاجی

شما سعی کن چیزای مقوی و مفید بخوری و پرخوری نکنی باقیش بسپار به خدا

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤