2777
2789
عنوان

وای چ سخته خدا

88 بازدید | 8 پست

وای خدایا چقدر سخته تو 21هفته بودم.همه چیش تشکیل شده بود......از دستش دادم ....

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مواظب حرف هاتون باشین!!!!😐حرف هاتون تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره.....🤦‍♀️🥀

خونریزی داشتم .پنج تا سونو رفتم تو همشون سالم سالم بود..لخته های بزرگ دفع میکردم .بازم سالم بود.ولی آخرش دهانه رحمم باز شد.دکتر خاک بر سرم یه کاری واسم نکرد یه آمپول واسم ننوشت...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم منم یه روزی تو این لحظه های تو بودم اشک تو چشمام جمع شد مطمئن باش یه روزی که خیلی زود میاد ...

داغون عزیزم واقعا خدا بهم صبر بده.حیفم میاد ک دکتر با اینکه میدونین لکه بینی دارم ولی خیلی خونسرد گفت عادیه واسم آمپول ننموشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا مثل من....

اصلا هم مشخص نشد ک چرا لخته های ب این بزرگی دفع میکنم.مشکل شما مشخص شد؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
داغون عزیزم واقعا خدا بهم صبر بده.حیفم میاد ک دکتر با اینکه میدونین لکه بینی دارم ولی خیلی خونسرد گف ...

انشالله خدابهت صبر بده و حتما حتما غسل صبر کن عالیه‌ آروم میشی.ببین فقط کار من رو نکن من خودم رو نابود کردم روح و جسمم رو از بین بردم و از مرحله سوگواری نمیتونستم بیرون بیام ولی کارم اشتباه بود و خیلی رو سلامتیم تاثیر گذاشت من ۲۰ هفته بودم و فقط و فقط دکتر باعثش شد دکتر بیخیال و بی سواد.....فقط به خودت برس از نظر تغذیه از هیچی دریغ نکن.روحیه تو برسون به صد و قبول کن این کار رو هم خدا خواسته که اینطور بشه و خدا خوب بنده هاشو میخواد و بهتر از منو تو میدونه چیکار کنه خیلیم زود برات جبران میکنه خیلی خیلی زود....الان بعد ۵ سال دو تا دسته گل دارم که انقدر شلوغن پیرم کردن انشالله قسمت تو دوست عزیزم😁

اصلا هم مشخص نشد ک چرا لخته های ب این بزرگی دفع میکنم.مشکل شما مشخص شد؟؟؟

برای منم هیچ وقت مشخص نشد بچه صحیح و سالم بود و گرون ترین آزمایش ها که واسه سقط مکرر هست رو هم دادم تا اگه مشکلی بود حلش کنم که دوباره اتفاق نیوفته ولی مشکلی نبود آخرش دکترم حدس زد به خاطر نرمی و نارسایی سرویکس و کوتاهی سرویکس اینطور شدم چون تا بچه اومد وزن بگیره یهو به خونریزی افتادم و بعدش هر دو بارداریم رو سرکلاژ شدم و در هر دو از ترسم استراحت کاملا مطلق شدم.....حین عمل سرکلاژ دکترم فهمید درست حدس زده و نارسایی سرویکس داشتم