2777
2789
عنوان

استراحت مطلق با وجود بچه یکساله

142 بازدید | 22 پست

دوستان پسر من یک سال و یک ماهشه. باردار شدم دکتر گفته استراحت نسبی. بار بیشتر از دو کیلو بلند نکنم. پسرم حدودا ۱۱ کیلوعه و همش هم بغل میخواد. حالا اونش به کنار موقع شستنش ک مجبورم بلندش کنم و نگه دارمش تا بشورمش خیلی فشار میاد چیکار کنم ؟ کمکی هم ندارم دست تنهام. کسی بوده اینجوری شده باشه ؟ پیشنهادی راه حلی چیزی دارین ک کمتر ب بچه تو شکمم فشار وارد شه و زایمان زودرس نگیرم؟

سلام عزیزم خیلی سخته من هم دست تنها بودم اما بچه اولم بزرگتر بود به نظرم اگه میتونی پرستار بگیر اگر هم نمیتونی سعی کن اصلا بلند نکنی بچه رو ، موقع شستنش هم ببرش حموم بایسته بشورش بهش بگو مامان کمرش درد میکنه حواست باشه اصلا بهش نگی به خاطر حاملگیت نمیتونی بغلش کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

سلام عزیزم

پسر منم ۱ سال و خوردی بود باردار شدم 

فوق العاددددددده لجباززززززززززز و شیطون

خودم تو همون ۱/۵ شده بودم ۴۵ کیلو از دست پسرم

افسردگی شدیددددددد گرفته بودم از شدت خستگی و بی خوابی و گریهههههه های ۲۴ ساعتی پسرم

تو اون گیر و ویر باردار شدم

چون سابقه سقطم داشتم قبل پسرم ،وزنمم خیلی کم بود زایمانمم ک زیر ۳ سال ازش گذشته بود دکتر گفت استرااااحت

مگه میشددددد

تو بگو یه ربع ک من تونسته باشم دراز بکشم تو کل بارداریم

پسرمو رو پا میگرفتم ک بخوابه لااقل باور کن کل تایمشو لگدددد میکوبید ب شکمم

یسرع میرفت رو میز ناهاخوری میخواس بپره پایین باید با اون شکم بغلش میکردم میاوردمش پایین ولی مقاومت میکرد دست و پاااا میزد جیغغغغغ خودشو از بغلم میخواس پرت کنههه

اصلا ی وضییییی

شوهرمم صبح میرفت سرکار تا شب

دست تنها بودم

ولی خدا بود دیگه

خودش کمکم کرد💚

اینارو گفتم تا هروقت تو بارداریت کم اوردی یاد من بیوفتی امیدوار شی کمتر بهت سخت بگذره🥰😘

امیدوارم بارداری خیلیییی راحتی داشته باشی💗

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
سلام عزیزمپسر منم ۱ سال و خوردی بود باردار شدم فوق العاددددددده لجباززززززززززز و شیطونخودم تو همون ...

مرسی عزیز دلم مرسی از دلداریت. بچه دومت به سلامتی به دنیا اومد با این شرایط ؟

بهترین کار اینه که واسش دمپایی بخری بگی سرپا بشینه و بشوریش.واس خودتم یه صندلی کوچک مثل صندلی حمام بزار که بشینی روش.توی روشویی میشوریش؟؟؟؟

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
چون ناخودآگاه با خواهر یا برادرش بد میشه حسودیش میشه

بله. ولی بچه من فعلا درکی از حاملگی و نی نی و اینا نداره. بهشم میگم بغل نمیتونم بکنم مامانی کمرش درد میکنه، یا اینکه هیچی نمیگم فقط سعی میکنم حواسشو پرت کنم ک بغل نخواد گول نمیخوره گیر میده و گریه میکنه‌ . 😔

2809