2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم یه مدت ازشوهرم جدابشم تابلکه ادم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 36 پست
نه محله رو عوض كن دور شو ازشون فاصله بگير ، شايد شوهرتو دعايي كردن و بهش بگو يا اينجا جاي منه يا جاي ...

ماکه تادم طلاق رفتیم وعین خیالش نبود

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا هیچ سیاستی نشون ندادی؟؟؟؟ینی چی هرچی داشتی خرج کردی بعد امینِ شوهرت جاریته؟؟؟؟؟.نمیدونم چی بگم و ...

توبگوچکار کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی خاطره بگم بهت شوهرمه از گل پاکتره خب این اول یادت باشه اعتمادم بهش ۱۰۰ در ۱۰۰

ی جاری دارم کرمو بتمام معنا بسکه زنگ زد زندگی یکی از برادرشوهرامو خراب کرد طوری که وقتی زنش طلاق گرفته بود میگفت فلانی (جاری کوچیکمو میگفت) مقصره

این میدونست دختر من صب تا شب پیشمه و دقیقا میدونست چه ساعتی شوهرم خونست  ی بار فقد ی بار زنگ زد با شوهرم که گوشی رو بده پسرم (بچه سن هستن هردوتا هم دخترم هم پسر اون) با دخترت حرف بزنه من دوزاریم افتاد که الان پرژه شوهره منه تماس که تموم شد چنان دادو بیدادی راه اندختم گفتم من اون زنداداش بی چارت نیستم که طلاق گرفت فرار کرد من ابرو حیثیت نمیزارم نه برا خودت نه خاندانت نه اون داداط بی غیرتت نه زن داداش معلوم الحالت شوهرم طفلک داشت قالب تهی میکرد ازون طرف رفتم به مادر شوهرم و دختراش کل ماجرا رو تعریف کردم و همون حرفایی که بشوهرم گفته بودم به اونا هم گفتم و خدارو هزار مرتبه شکر فتنهاشو در نطفه خفه کردم 

تربیت چی ببخشید که مال خودته اگه اموال بقیه بود اشتباه بود ولی وقتی اموال توعه چرا دست بقیه باشه

مال شوهرمه داده دستش اگه برم بردارم فرداچیزی ازش گم بشه میندازه گردنم شوهرم اگه مردبودکه نمیزاشت پیشش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توبگوچکار کنم

با همسرت صحبت کردی؟ببین باید با زبون خوش بری جلو بخای دادو بیداد کنی تو میشی ادم بده و جاری هم عزیزتر از قبل.باید متوجه شی چرا به اون اعتماد داره :/ اخه مگه میشه

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂
با همسرت صحبت کردی؟ببین باید با زبون خوش بری جلو بخای دادو بیداد کنی تو میشی ادم بده و جاری هم عزیزت ...

صحبت کردم همش میگه فردا یاتوکاریت نباشه برات میارمشون الان دوماهه دارم بش میگم وقتی هم پیش جاریم هستیم بش اشاره میکنم اصلا عین خیالش نیست منم بعددوماه صبرم لبریش شد باش قهرکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درحدکارخونه

ینی نمیتونی بگی امانتیا رو بده به خودم؟به همسرت بگو یا خودت میگیری یا خودم میرم ازش میگیرم،اونم اگ رفتی با زبون خوش بگو ک فلانی امانتیا رو شوهرم میخاس بیاد بگیره وقت نکرده بده به خودم 

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂
ینی نمیتونی بگی امانتیا رو بده به خودم؟به همسرت بگو یا خودت میگیری یا خودم میرم ازش میگیرم،اونم اگ ر ...

بش گفتم سرشوانداخت پایین رفت انگار ادم نیست باش حرف بزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810