2777
2789
@دلبر_ناب_دلم الکی رفتی به آنه گفتی پشت سرش حرف‌زدم؟خدا لعنتت کنه انصافا من چه موقعی این حرفو زدم!ق ...

ب جان مادرم ک عزیز ترین کشمه به جان برادرم من گفتم نه  

گفتم بهش که  من هی میگفتم دختر نازیه خوشگله مهربونه

@دختر_قهوه_فروش    

@ملکه۴۵۵منم    

@گل__یاستون    

@اعتصامی    

اینا هم شاهدن 

خدا لعنت من کنه یا تو؟ 

تو قیافه داری؟ که منو مسخره میکنی؟ هر باشم عزیز از تو یکی بهترم احترام خودتو نگه دار!!!

کم پشت سرم حرف زدی ؟ اسکریناشو آنه برام فرستادا

کمتر حرف الکی بزن خودت دنبال بحثی 

من عکس نود دادم  آیسان ؟ مننن؟ 

من عاشق اونم؟؟؟؟ من هی پروفایل عوض میکنم؟؟؟؟؟ به قران به جاننن مادرم تا عمر دارم نمیبخشمت به خاطر اون پیامات 

اونجا حتی اسکرین هم دارم 

زمانی که تو تگم کردی من داشتم با @رتبه_برتر_مملکت    چت میکردم رفتیم روبیک صحبت کردیم بعدم تل 

خب 

به چه حقی به چه اجازه ایی عکس منو فرستادی برا یکی که اونا بگن چمیدونم دندونات جلوعه فلانه  

مگه قشمت ندادم که حرفامونو نگی؟؟؟ انقدر ... متاسفم برات همین  

من پسر مردمو از راه بدر کردم؟ تو که دل دخترای مردمو اینطور شکستی چی ؟ 

آیسان مننن پروفایل عوض میکنم؟ امید منو پس زده؟؟؟ وجدان هم داری تو؟؟؟

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@دلبر_ناب_دلم الکی رفتی به آنه گفتی پشت سرش حرف‌زدم؟خدا لعنتت کنه انصافا من چه موقعی این حرفو زدم!ق ...

تو خجالت نمیکشی؟این همه حرف از خدا پیغمبر میزنی روت میشه همچین حرفایی بزنی؟بهار قیافه نداره؟تو خودتو تو اینه دیدی که همچین حرفی میزنی؟لازم نیس انقد واضح حسودی کنی.

چیه دیدی امید بهتون پا نداده سوختین؟تو خوداتون چی دیدن که فکر کردین میتونین ارتباط امید و بهار بهم بزنین؟فک‌کردین امید بچس که با این حرفای شما ارتباط   بهم بزنع؟😂😂😂خدا شفاتون بده😂

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
ب جان مادرم ک عزیز ترین کشمه به جان برادرم من گفتم نه گفتم بهش که من هی میگفتم دختر نازیه خوشگله م ...

ولشون کن بابا امید بهشون پا نداده سوختن😂😂

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
ولشون کن بابا امید بهشون پا نداده سوختن😂😂

عجببب 

واقعا عجبب 

ساس من به انه گفتم پشت سرش حرف زده ؟  من بخندم یا گریه کنم به خدا موندم😑💔

من گفتم ک هی میگفتم که اون دختر خوبیه خوشگلیه نازه فلانه خودشم می‌گفت ارع  و فلانه پیامشم دارم! 

ساس ما ی چن ساعت دیه میریم حرم تا صب 

کاش میومدی

عجببب واقعا عجبب ساس من به انه گفتم پشت سرش حرف زده ؟ من بخندم یا گریه کنم به خدا موندم😑💔من گفتم ...

عزیزم اینجور ادما حتی ارزش ندارن بخاطرشون ناراحت شی گریع اینا بماند🧡

تو هیچ کاری نکردی.این ادما حد و مرز خوداشونو نمیدونن و فکر کردن میتونن هرکار خواستن بکنن.موندم امید اونجوری جوابشون دادع چطور انقد رو دارن هنوز.

بخدا نمیتونستم اگرنه من که از خدامه.فرداشب درخدمتتم🤗😘

عزیزم اینجور ادما حتی ارزش ندارن بخاطرشون ناراحت شی گریع اینا بماند🧡تو هیچ کاری نکردی.این ادما حد و ...

چی بگم 

حیف موقی که من وقتمو با همچین فردی گذروندم همین 

ولی درس شد دیگه… یه چیز دیگه یاد گرفتم 

اوک فردا شب رفتم خبرت میدم 

فعلا

@آنه_دختری_در_پاریس     من این حرفا رو به تو زدم؟ گفتم ک پشت سرت حرف زده؟ 

@آنه_دختری_در_پاریس من این حرفا رو به تو زدم؟ گفتم ک پشت سرت حرف زده؟

نه تو نیستی 

کس دیگه اس

من روان خوبی ندارم

لطفا تگ نکنید 

تاپیکامم متوجه میشید ممنونم

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

@آنه_دختری_در_پاریس من این حرفا رو به تو زدم؟ گفتم ک پشت سرت حرف زده؟

تو نیستی کاربر یکی مادران بود

بخاطر ایشون رفته مادران

گفت ک دربارت حرف زده و..

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

ب جان مادرم ک عزیز ترین کشمه به جان برادرم من گفتم نه گفتم بهش که من هی میگفتم دختر نازیه خوشگله م ...

من بهت گفتم که بربری گفته؟

من گفتم که گروه هستیم پشت سرت حرف هست