2777
2789

بعضی از نی نی سایتی ها بزرگ فکر نمیکنن 

من دیروز گفتم آیا میشه من مثل دختر گرانبها پخته بشم و عاقل، بعضیا اومدن گفتن نهه اون از اول عاقل بود و از این حرفا 

چرا بزرگ فکر نمیکنید 

مگه پخته شدن کندن شاخ غوله 

نیاز به مهارت و تمرین داره

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈

حالا دختر گرانبها کی هست؟

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

تا اونجایی که من میدونم میتونه یه ویژگی اکتسابی باشه

آدم میتونه یاد بگیره 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
در کل خیلی آدمای اینجارو با خودتون مقایسه نکنید یکی آرزوش شغل دولتی یکی آرزوش داشتن کارخونه اس حتی ت ...

دقیقا درسته عزیزم

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈

چرا نمیشه؟ باید به تجربه های زندگیت به چشم درس و تلنگر نگاه کنی هرچند تلخ باشن 

نگاهت به اینده و دور دستها باشه خودتو کم نبینی لایق بهترینا ببینی

اینجا بعضیا کلا به خاطر زندگیای خانوادگی ناموفق و زندگی مشترک در از چالش منفی فکر میکنن و فکر میکنن کسی از رشد بگه داره خودنمایی میکنه چون ذهنشون کوچیکه 

مسلما اونیکه تاپیک میزنه شوهرم کتکم زده بهم تهمت میزنه حسابم نمیکنه نمیتونه برات کامنت مثبت و سازنده بذاره