2777
2789
عنوان

حرم ضدآفتاب ایزی دین

79 بازدید | 16 پست

سلام 

کسی از این کرم استفاده کرده ؟

ارزش داره بخرمش؟

چادری گَشتَن مَن قصه نابی دارَد💞.                                   اوقَسَم داده مرا حافظ خونَش باشَم🥺💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من استفاده کردم جوش زیرپوستی زدم

واقعا 

شما چه ضدآفتابی رو معرفی میکنید؟

چادری گَشتَن مَن قصه نابی دارَد💞.                                   اوقَسَم داده مرا حافظ خونَش باشَم🥺💓
سلام من جاریم گرفته گفت ۱۲۰۰میگفت عالی بوده حتی لک های پوستیشونم برده اون بی رنگشو داشت

منم یه چندتا لک دارم روی صورتم 

چرا این قدر مقدس نوشتیش

ایزدین

اره خیلی خوبه ولی الان بالای یه تومنه باتوجه به حجم و قیمتش و میزان استفاده من خودم خیلی وقته دیگه نمیخرم

میتونه ژیناژن یا پیکسل رو جایگزینش کنی 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/                              https://harfeto.timefriend.net/16923882233101
ایزدین خیلی معروفهمن استفاده نکردمولی خب ممکنه برا یه پوستی عالی بشه ولی به یه پوست مناسب نباشهفقط ب ...

قیمتش یه خورده زیاده میخواستم ببینم اگه واقعا ارزش داره بگیرم

چرا این قدر مقدس نوشتیشایزدیناره خیلی خوبه ولی الان بالای یه تومنه باتوجه به حجم و قیمتش و میزان است ...

😅😅😅

ژیناژن هم شنیدم تعریفشو قیمتش خوبه؟

اینجور محصولات رو فقط باید تست کنی تا بفهمی خوبه یا نهچون ممکنه یه کرمی که برای من خوب بوده به موست ...

بله درسته حالا یه بار امتحانش میکنم

2810