2777
2789
عنوان

مایع لباس شویی مخصوص نوزاد

56 بازدید | 10 پست

چه مارکی بخرم ؟ از این برندایی که نایابع نمیخوام

بدرد مینی واش هم میخوره؟

من برای بچه اولم تا الان شامپو و شامپو بدن فیروز میزنم 

برای دومیم همینو میخرم

ولی مایع لباسشویی یادم نیست چی تمیز میکرد و خوب بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زمانی که لباس بچه رو جدا میشستم با پودر صابون فیروز می شستم هم دستی داشت هم برای ماشین،تمیز هم می‌شست، بوی خوب هم داشت،حساسیت هم نمیداد

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زمانی که لباس بچه رو جدا میشستم با پودر صابون فیروز می شستم هم دستی داشت هم برای ماشین،تمیز هم می‌شس ...

پس فیروز خوبه 

من مچ دستام اصلا توان شستن ندارع بشدت درد میکنه فقط برای لباسشویی میخرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پودر صابون فیروز من بیشتر در مینی واش ریختم واسه ماشین لباس شویی یادم‌نمیاد مناسبه یا نهولی فیروز خ ...

پودر صابون خیلی کف نمیکرد؟ من تازه مینی واش خریدم نمیدونم لباسشویی راحتره یا مینی واش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس فیروز خوبه من مچ دستام اصلا توان شستن ندارع بشدت درد میکنه فقط برای لباسشویی میخرم

من همون پودر صابون فیروز مخصوص شستشو با دست رو می‌ریختم توی سطل کهنه شور،به نظرم آب کشی اون بهتر از مخصوص ماشین بود

آره خوبه خیالت راحت

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
پودر صابون خیلی کف نمیکرد؟ من تازه مینی واش خریدم نمیدونم لباسشویی راحتره یا مینی واش

۱۰سالش هست بچه ام یادم نمیاد ولی خوب بود

مینی واش من لباس بچه همیشه باهاش میشستم چون تعداد کمتر بود 

راحت تر بودم تا ماشین لیاسشویی

من همون پودر صابون فیروز مخصوص شستشو با دست رو می‌ریختم توی سطل کهنه شور،به نظرم آب کشی اون بهتر از ...

خب خداروشکر 

چون همسرم بدون مشورت خریده نمیدونستم بدرد بخوره یان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40