2777
2789

مشاور اومده همه روزانه های کل کشور رو زده 

حتی شهر های دوری شهر های مثل زاهدان،خوزستان ( اهواز)،ایلام،یاسوج،خراسان شمالی ،خراسان رضوی ( سبزوار),

بعد اومده پردیس شهر خودم و بوم خودم رو زده 

بد نزده ؟؟؟؟ 

هزینه از نظر رفت و آمد شهر دور روزانه مگه  برابری نمی‌کنه با پردیس شهر خودم و اطراف ؟

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

هزینه نمیدونم ولی هر رشته‌ای و هر دانشگاهی ارزش نداره روزانه بری

مثلا بین روزانه علامه و شبانه دانشگاه تهران، شبانه تهران ارزشمندتره تو بعضی رشته‌ها

خلاصه ببین چی برای خودت و سلیقه‌ت بهتره

من اجازه ندادم مشاور انتخاب کنه

مشاوره فقط به من لیست پر احتمال قبولی و شانس پایین قبولی رشته‌ها و دانشگاه‌ها رو داد

منم طبق سلیقه خودم انتخاب کردم

همون موقع هم میدونستم چی و کجا قبول میشم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هزینه نمیدونم ولی هر رشته‌ای و هر دانشگاهی ارزش نداره روزانه بریمثلا بین روزانه علامه و شبانه دانشگا ...

منم همونو میگم که کلا حذف کنم حالا اینا رو یا بیارم پایین پایین لیست ؟

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
هزینه شاید کمتر باشه اما خیلی سخته رفت و آمدهای طولانی کدوم استان هستی؟

خیییلیی دورم از اونا 

اصلا جنوب نیستم من 

روزانه فقط شهر خودت ارزش داره اگه پزشکی باشه فقط تهران و تبریز و نهایت مشهد .شهرای دور نرو که فقط وقتت رو تلف میکنی من خواهرم روزانه فقط شهر خودمون زد شبانه و پیام نور هم اصلا نزد 

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
منم همونو میگم که کلا حذف کنم حالا اینا رو یا بیارم پایین پایین لیست ؟

به ترجیح خودت

بازار کار رشته، هزینه‌ی شهرستان یا شهریه‌پرداز شهر خودت، رتبه‌ت و روحیه خودت نگاه کن

برای مثال من آدم شهر دور و جدا از خانواده زندگی کردن نبودم

خیلی فاکتورا دخیلن

مشاوره فقط به رتبه‌ت نگاه میکنه و اینکه هرچی آمار قبولی روزانه تو مراجعین بالا باشه اعتبار آموزشگاهش میره بالا

تو فقط خودت میدونی چی برات مناسبه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
خیییلیی دورم از اونا اصلا جنوب نیستم من

به نظر من اشتباهه زاهدان و شهرهای جنوبی برای کسی که فاصله زیادی داره شما حتما اطراف استان خودتون دانشگاه های تیپ 2و3دارید دیگه نیازی نیست که تا جنوب برید 

من مشاوره کنکور میدم  و انتخاب رشته هم میکنم خواستی میتونم ببینم و اصلاحش کنیم