2777
2789
عنوان

فازه اونایی که ظهور غذا درست میکنند شام هم درست میکنند نمیفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 4544 بازدید | 129 پست
ن واقعا ما هم مثل اسی هستیم، شاید قسمتیش اینجوریه ما هیچ وقت نشده شام برنج درست کنیم مگر در مهمونیا

حالا من اهوازی هستم باید وضع خورد خوراک مارو ببینی  برنج نباشه هیچکس غذا نمیخوره گوشت نباشه دعوا میشه 

من دوتا کیسه برنج رو تو یه ماه تموم میکنم

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا خیلی از شهرها چون آقایون شبا میان خونه وعده ی اصلی شام هست 

خب ناهار هم که طبیعتاً باید برای خودشون و بچه هامون درست کنند پس میشه همون که شما رو متعجب کرده

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
2805

ما برنج و گوشت نداشته باشه غذامون انگار هیچی نخوردیم 

حتما باید گوشت مرغ یا گوشت قرمز تو غذا باشه 

بیرون هم بخوایم غذا بخوریم هیچوقت ساندویچ نمیخریم میریم کبابی 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

ظهر نه ظهور،، منم معمولا ناهار زیاد میزارم برای شام هم میمونه ما چون دو نفریم گاهی وقتا هم دو بار میپزم بستگی به حوصله من داره اما در کل غذای  بد نمیخوریم حتی شام چون همسرم هیچ چیز گیاهی و آماده نمیخوره ته تهش که چیز حاضری بخوریم تن ماهی یا سوسیس با سیب زمینی سرخ شده است اما از اون طرف من عاشق لوبیا سبز و بامیه اینام عاشق کشک بادمجان هستم اما تو این دوسال اصلا نزاشنه من بپزم🥺

ماهم فقط. نهار درس میکنیم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
وای چه سخت چجوری دوباره برا فردا غذای متنوع درست میکنی !

اتفاقا همش تکراری شده غذاهامون،اونهمه زحمت میکشم درست میکنم بیشترش میره سطل آشغال

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
مجبورم😫الان باور کن از شدت کمردرد دولا راه میرم.دیسک کمر گرفتم چندساله

به خودت ظلم نکن بابا فوقش دو‌نوع غذا بپز به هر حال بچه اتم از الان بد عادت نکن هر جور تربیتش کنی همون میشه

ینی آدم ناهار میخوره نباید شام بخوره؟😐😐والا من دو ساعت بعد اینکه ناهار میخورم گشنم میشه چجوری شام ...

ما هم گشته میشیم ولی بخوریم هم چااااق میشیم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
بعضی ها گشادی خودشون رو به جنوبی بودنشون میچسبونن فکر میکنن بقیه ی جنوبی ها هم اینشکلی هستن

اره بخدا

ما نهار اگه برنج خورشت درست کنیم اضافه بمونه میمونه برای شام،گاهی وقتی شام هم غذای سبک میخوریم املت یا نیمرو

تخمه مرغ ماست غذا مال ظهور باشه ساندویچ

کجای جنوبی بابا کیبوردتو درست کن ابرومونو بردی 😑تخمه مرغ اخه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

نه من شمالی هستم ماهم ظهر غذای سنگین میخوریم و شام درحد نون و سبزی و املت. همین جوریشم من اضافه وز ...

درستش اینه که در طول روز وعده هایی بخوریم که معده توانایی هضمش رو داشته باشه.

مثلا اگر یه وعده قرمه سبزی خوردیم یکی دو وعده بعدش سبک باشه تا معده بتونه اونو هضم کنه..

همین مسیرتون مسیر درستیه❤️

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
2810