2777
2789
آره میشه بدون دیده شدن ماشینو آتیش زد..قبلش ی ماسک بزن . بعد ی بیست لیتری بنزین بریز روش ، بعدشم برا ...

استاد یه سوال؟!!! 

به جای فندک آیا کبریت هم قبوله؟!!!! 

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌

این بچه بازیا چیه یجوری حرف میزنید آدم فکر میکنه دختر بچه ۵ ساله پشت کاربریتون نشسته یکم بزرگ بشید لطفا

بشین باهاش منطقی صحبت کن مشکلتون رو حل کنید با آسیب رساندن به اموال شخصی مشکلی حل نمیشه فقط زندان و جریمه و پرداخت خسارت واسه خودتون میتراشید

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوای کلی نفرین وآه و ناله پشت سرت باشه؟

من اگه یه نفر این کارو باهام کنه تا اخر عمرم نفرینش میکنم و هرگز نمیبخشمش و امیدوارم دستگیر شه و رضایتم ب هیچ نحوی نمیدم

با کسی مشکل داری این فکرای بچگونه رو نکن خودت بدبخت میشی

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
کاش نی نی سایت قبل از تایید ساخت کاربری یه مرحله تایید سلامت روانی و بلوغ فکری داشتکه یه مشت بچه سال ...

چه انتظاراتی دارید😄😄😄

تو مملکت ما قبل ازدواج باید تست روان بزارن

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
کاش نی نی سایت قبل از تایید ساخت کاربری یه مرحله تایید سلامت روانی و بلوغ فکری داشتکه یه مشت بچه سال ...

گمشو بابا 

ایشالا به روز من بیفتی تا ببینی تا الان نخابیدم از ناراحتی و اینا به سری فکراس که از سرم میگذره 

اینم جای دلداری دادن نه 

فقط امیدوارم به جوری قلبت بسوزه که بفهمی چی کشیدم 

میخوای کلی نفرین وآه و ناله پشت سرت باشه؟من اگه یه نفر این کارو باهام کنه تا اخر عمرم نفرینش میکنم و ...

اگه اون آدم با زندگی و عمر و سرنوشت و آینده ت بازی کرده باشه چی ؟ نباید تقاص پس بده؟ 

گمشو بابا ایشالا به روز من بیفتی تا ببینی تا الان نخابیدم از ناراحتی و اینا به سری فکراس که از سرم م ...

مگه چی شده؟ ماشینت آتیش زدن؟ اموالت آتیش زدن؟ قتل کردن؟ حرفایی میزنیدا

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
اگه اون آدم با زندگی و عمر و سرنوشت و آینده ت بازی کرده باشه چی ؟ نباید تقاص پس بده؟

با ماشین آتیش زدن اون هیچی نمیشه 

خودت گرفتار میشی اون هم ذوق میکنه 

بعد هم بیمه خسارت میگیره میره یه ماشین بهتر میخره 

همه هم حق رو به اون میدن

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
با ماشین آتیش زدن اون هیچی نمیشه خودت گرفتار میشی اون هم ذوق میکنه بعد هم بیمه خسارت میگیره میره یه ...

برای همین میگم نفهمه 

فقط میخام ضرر مالی بهش بزنم این نشد یه جور دیگه 

چون فقط اینجوریه که ناراحت میشه 

2810