بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کارما برای هر دو دنیاس گاهی تا ۹۹ نسل بعد هم میتونه کارما ی کار اجدادش رو پس بده
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
😳😳😳اگه نوهی نود ونهمی من بخواد بابت من جریمه شه، پس عدالت خدا کجا میره؟
خوب شاید اون استحقاقش رو داره من نمیدونم اگ کار خیر تو. به نوه نود و نهمیت برسه خوب شر برسه بده؟
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
صدقهی جاریه و باقیات صالحات داریم، ولی نشنیدم لعن و نفرین جاریه و این چیزا داشته باشیمضمنا خدا تو ق ...
من سازوکارش رو نمیدونم اما شنیدم که همچین چیز یهم هست نمیدونم میگن کارمای نسلی یا اجدادی دقیق یادم نیس