2777
2789
حالا من طلسم و ... رو تایید نمیکنم، خودم میترسم برم سمت این چیزا. ولی واقعا تو این دنیای کثافت گرفتا ...

من خواهرم چندبار خودکشی کرده چاره ای ندارم باید اینجوری راه حل پیدا کنم اینکارو نکنمم که خواهرم مشکلش حل نمیشه خودکشی میکنه اونور میندازنش جهنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خواهرم چندبار خودکشی کرده چاره ای ندارم باید اینجوری راه حل پیدا کنم اینکارو نکنمم که خواهرم مشکل ...

چرا خودکشی میکنه؟؟ امان از وقتی که آدم به درماندگی میرسه و نمیدونه چی درسته و چی غلط

چرا خودکشی میکنه؟؟ امان از وقتی که آدم به درماندگی میرسه و نمیدونه چی درسته و چی غلط

عاشقه :))) 

اگر ببینیش چشمای رنگی پوست و موی روشن بینی کوچیک قد بلند هیکل خوب لاغر ، تحصیلات عالی 

ولی بیچاره شده 

عاشقه :))) اگر ببینیش چشمای رنگی پوست و موی روشن بینی کوچیک قد بلند هیکل خوب لاغر ، تحصیلات عالی ولی ...

بگو عقلش از کار افتاده🤕 امیدوارم زودی حل شده. ولی اگه خودکشی جدی داشته حتما پیش روانپزشک ببرش