2777
2789

هوف شوهر منم اینجوری بود من ازونام ک دوس دارم مشکلی پیش میاد بشینیم منطقی حرف بزنیم حلش کنیم پروندش رو ببندیم ولی شوهرم برعکس از حرف زدن متنفره دلش میخاد مثلا چند ساعت بعد انگار اتفاقی نیوفتاده برم بغلش کنم و تمام 

الان خیلی بهتر شده تو پیام حرف میزنیم حل میکنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی کار کردی که قبول کرد باهم حرف بزنید ؟

ی مدت بیخیال شدم حرف نمیزدم باهاش تو خودم میریختم ک باعث شد ازش دور بشم سرد بشم دیگه روزی رسید ک اون میومد التماس میکرد حرف بزن دردتو بهم بگو حلش کنیم بعد دیگه نرمال شد الان بحثمون میشه از خونه میزنه بیرون چند ساعت بیرون میمونه دیگه همونجا پیام میده حالا یا عذرخاهی یا صحبت کردن درمورد مشکله حلش میکنیم دیگع میگع اروم شدی حالا بیام خونه...

ی مدت بیخیال شدم حرف نمیزدم باهاش تو خودم میریختم ک باعث شد ازش دور بشم سرد بشم دیگه روزی رسید ک اون ...

اها منم اینطوری هستم که دوست دارم خودمو خالی کنم حرف بزنم و حل بشه ولی شوهرم مثل یخ میمونه حرف نمیزنه

امشب گفتم میخوام فکرام و در موردت بکنم و تصمیم بگیرم وقتی هنوز ریز سقف نرفتیم هنوز فرصت دارم

اها منم اینطوری هستم که دوست دارم خودمو خالی کنم حرف بزنم و حل بشه ولی شوهرم مثل یخ میمونه حرف نمیزن ...

بنظرم میتونی تغیرش بدی مشکل اینا درونگرا بودنه بلد نیستن حرف بزنن واس همین میزنن ب سلیطگی، همیشه میگفتم حرف زدن بلد نیسی گوش دادن ک بلدی ولی واقعا پیرم کرد تا تغیر کرد اینقد اذیت میشدم وقتایی ک در جواب حرفام میگف برو بابا چقد چرت و‌پرت میگی نمیدونم تو دیوانه ای حوصله این حرفا رو داری ولی واقعن تا مرز افسردگی منو برد ، منی ک ب هردری میزدم حرف بزنیم حلش کنیم اینجوری شده بودم ک سکووووت مطلق حتا یادمه اخرین بار دقیقا دوهفته تو یه خونه بودیم باهم از کتار هم رد میشدیم میومدیم میرفتیم ولی ن نگاه میکردیم همو ن حرف میزدیم هیچ هیچ انگار وجود نداشتیم، ولی خب بلخره تغیر کرد الان راضیم خیلی عاقلتر و پحته تر شده، ما فاصله سنی کمی داریم کلا زن ها از نظذ عقلی خیلی جلوتر از مردا هستن واس همین اختلاف تو این موارد زیاده

بنظرم میتونی تغیرش بدی مشکل اینا درونگرا بودنه بلد نیستن حرف بزنن واس همین میزنن ب سلیطگی، همیشه میگ ...

اره دقیقااااا درونگرانس اینو مشاوره هم که خودم رفته بودم گفت

ولی من واقعا عذاب میکشم که حرف نمیزنه من دوس دارم حرف بزنه دعوا کنیم داد بزنیم تموم بشه کلی عین مجسمه میمونه

حالا این هیچی اینکه میگه رفتارم عوض نمیکنم منو میترسونه

اره دقیقااااا درونگرانس اینو مشاوره هم که خودم رفته بودم گفتولی من واقعا عذاب میکشم که حرف نمیزنه من ...

بنظرم یبار روش منو امتحان کن اینا چون ب پر حرفی ما عادت دارن ی روز ساکت و سرد باشیم سریع واکنش نشون میدن، این. سری بحثتون شد سکوت کن حتا خودشم پیام داد پیش قدم شد راجبش حرف بزنه تو حرف نزن ولی سرسنگینم باش

بنظرم یبار روش منو امتحان کن اینا چون ب پر حرفی ما عادت دارن ی روز ساکت و سرد باشیم سریع واکنش نشون ...

باشه عزیزم حتما این روش امتحان میکنم انشالله که جواب بده چون من یه ساعت تموم پشت هم میگم فحش میدم حتی کتکش هم میزنم ولی اون میشینه عین بز نگا میکنه