2777
2789
عنوان

حالا هی بگید جمع کن جمع کن طرف مریض شده الان پول میخواد چیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 21 پست
حالا شاید یارو خوب شده هیچی نشده دفنش کردی😂 ادم باید اعتدال رو رعایت کنه هم پس انداز لازمه هم لذت ب ...

من کی دفنش کردم 😐 دارم میگم اگه خدایی نکرده فوت شده 

خب زندگی کرد آیا ؟ نه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کی دفنش کردم 😐 دارم میگم اگه خدایی نکرده فوت شده خب زندگی کرد آیا ؟ نه

اون زندگی کرده 

هر کس یه مدله 

اصلا خوب نیست  خساست از نظر منم 

ولی  ایشون از همون خرج نکردن پولاش لذت برده.بعضیا اینجورین 

باید از یه هزار تومن هم نگذره ؟ عزیزم من کلی مثال زدم

نه دیگه اون کلا خسیس بوده.

ادم خسیس لذتش از پول تو جمع کردنه نه خرج کردن

ادم ولخرج لذتش از پول تو خرج کردنه نه جمع کردن

ادم متعادل از درامدش مبلغی رو پس انداز میکنه. مقداری هم خرج میکنه به تناسب با تعادل

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
اون زندگی کرده هر کس یه مدله اصلا خوب نیست خساست از نظر منم ولی ایشون از همون خرج نکردن پولاش لذت ...

مث خونواده ی خالم 

فقط پول جمع میکنن و هیچییییی خرج نمیکنن 😐😐😐 دلشون نمیاد ماشینشونو روشن کنن حتی، یا یکی دیگه رو سوارش کنن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بازم معلوم نیست حتما بمیره که از همون اول گذاشتیش گور.. جای خدای ننشستیم که شاید درمان شد. سیو پول خ ...

انگار قراره هر کی سرطان داره بمیره کلی بدخیمی هم بودن خوب شدن بعضیا حرف زدنشونو نمیفمن نمیگن یگی سرطان داشته باشه عزیزش اینو بخونه حالش چطور میشه