2777
2789
عنوان

از شوهرم ناراحتم

137 بازدید | 7 پست

سلام 

قرار شد بریم سونوگرافی بعد میگه من کار دارم نمیتونم بیام با خواهرت برو خیلی ازش ناراحت شدم مثلا بچمونه 

یا اینکه بچه یه لقد زد با شوق بهش گفتم دست بزار رو شکمم ببین بچه داره لقد میزنه انگار نه انگار  یه مدتها اصلا بهم توجه نمیکنه لباسام تنگ شده گفتم شکمم اومده بیرون بیا بریم لباس بخرم باهام نمیاد میگه با این شکم کجا همش راه میوفتی بیرون 

مگه شکم زن حامله چشه 

یکمم دعوا کردیم اخلاقش عوض شده قبلاً خیلی مهربونه بود دلم خیلی گرفته😔😔

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان یه دختر کوچولوی 6ساله و یه مامان حامله که تو دلش یه کوچولو داره عاشق خانوادم و عشق زندگیم و پایبند به هم یه خانواده 3نفره که به زودی 4تایی میشیم 🤰❤️همه زندگیم همسرم دخترم و تو دلیم 💞👩‍❤️‍👨

بارداری هورمون آدمو بهم میریزه شاید شما خیلی رو رفتاراش دقیق شدی و الان احساس می‌کنی عوض شده

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بالای ۳۰ ساله؟ :/

من ۲۳ اونم ۳۰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان یه دختر کوچولوی 6ساله و یه مامان حامله که تو دلش یه کوچولو داره عاشق خانوادم و عشق زندگیم و پایبند به هم یه خانواده 3نفره که به زودی 4تایی میشیم 🤰❤️همه زندگیم همسرم دخترم و تو دلیم 💞👩‍❤️‍👨
شنیده بودم مردای ۳۰ سال به بالا بی تفاوت میشن 🫤

اصلا خیلی عجیب شده میگم نکنه با کسیه 

فامیل خودمون به زنش خیانت کرد اولش همش کم محلی بعد با یه دختر جوون بهش خیانت کرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40