2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افتضاحمگه چقد کار داره؟

واقعا ؟الویه‌شو که دوس دارم،

زیادم دیر نیس اما یکمم حس میکنم فن داره که خوشمزه بشه برای خودم گاهی خوشمزه میشه گاهی نه برا همین میکم شاید برای نامی نو مزه‌ش خوب باشه اونم امتحان کنم.

واقعا ؟الویه‌شو که دوس دارم،زیادم دیر نیس اما یکمم حس میکنم فن داره که خوشمزه بشه برای خودم گاهی خوش ...

الان دیره تا موادشو بری بخری اماده کنی 

مهمون داری؟

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
واقعا ؟الویه‌شو که دوس دارم،زیادم دیر نیس اما یکمم حس میکنم فن داره که خوشمزه بشه برای خودم گاهی خوش ...

چند تا مهمون دازی؟ 

بخر اگه وقت نیس

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

الان دیره تا موادشو بری بخری اماده کنی مهمون داری؟

اره برادر شوهرم عاشق سالاد ماکارونیه، برای امن نمیخوام درست کنم،

میگم هم دیر هم کاهی خوش‌تره میشه گاهی نه میگم برای نامی نو بر بگیرم خوشمزست؟بگم خودم درست کردم؟

بد مزه نباشه ابروم بره😂

اره برادر شوهرم عاشق سالاد ماکارونیه، برای امن نمیخوام درست کنم،میگم هم دیر هم کاهی خوش‌تره میشه گاه ...

امادش مثل خونگی خوشمزه نمیشه اصلا طعم سالاد ماکارونی خونگی یه چیز دیگه س 

ولی اگه خودت خیلی مایلی که بخر ببین چطوره بیرونیا

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله