2777
2789

یه سوالی.. ما تو ایران اقیانوس شناسی داریم آخه؟ باید پاشی بری کشور دیگه که اونم فکر نکنم از ایران مهندس بردارن پسذ

بیکار بخوای نشی مکانیک

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازار کار هرکدوم چیه

مکانیک توی کارخونه ها

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
من اخه بلوچستانم هررشته ایی درامد نداره

آدم کارش خوب باشه... از چابهار هم میبیرنش تو تهران کار کنه.. نگران نباش اگر رتبه ات میرسه..پس.. یا علی. 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
الان مکانیک خوبه؟

بله...رشته های دیگه رو هم بزنید ولی اولویت با چیزی باشه که علاقه شما در اونه.. حالا مکانیک یا هرچیز دیگه

یه سوالی.. ما تو ایران اقیانوس شناسی داریم آخه؟ باید پاشی بری کشور دیگه که اونم فکر نکنم از ایران مه ...

آمریکا بورسیه فول فاند میده برای ارشد 

فقط باید معدل بالا بگیری تو این چهار سال و مدرک زبان ، اگه مقاله هم داشته باشی که عالیه وگرنه کسی از دانشجو کارشناسی مقاله نمی‌خواد

بعدش دیگه ته اقیانوس های اطلس عشق و حاله😂😍