2777
2789
عنوان

ازدواج معلم و پزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 49 پست

منم تو همکارانم دیدم با پزشک ازدواج کردن و اتفاقا خوشبخت هم هستن به نظر میاد بلد هستن استرس های محیط کاری همدیگر رو درک کنند به هم آرامش بدن

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

چیزی که بیشتر دیده میشه ازدواج پزشک با پزشکه 

چون تنها کسایی که همدیگرو درک میکنن پزشک و پزشک هست

با اونهمه شیفت و سختی های طولانی و حقوق کم (البته در دوران تحصیل عمومی و رزیدنتی) 

من توی اطرافیان و یا حداقل تو جامعه پزشکی که از نزدیک در ارتباطم خیلییییی کم دیدم همسرشون فرهنگیان باشه یا خانه دار

شاید توی ۱۰۰تا پزشک یکیش اونطور باشه

البته شاید برخلاف معیار و خواسته شون بوده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی شغل کادر درمان سخته طوری که بنظرم باید به پرستارا سختی کار بزنن والا بنظرم ازدواجباید پیش بیاد چه تو بیرون چه تو محل کار نمیشه بر اساس شغل ازدواج کرد یعنی شاید طرف پزشک باشه عاشق یه مهندس بشه 

اره چون خودشون تایم کاریشون بالاس دنبال ازدواج با کسی هستن ک هم شاغل باشه هم با ساعت کاری پایین ک بعدا سر این موضوع به مشکل نخورن...

گفتی که درمانت دهم بر هجر پایانت دهم///گفتم کجا، کی خواهد این؟ گفتی صبوری باید این🌱
برعکس شما چندین ساله با پزشک در ارتباطم شغل و رشتم کادر درمانه اتفاقا نود درصد کادر درمان با معلم از ...

اتفاقا از پرستار فراری ان 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

به نظر من هر کس با همکار و هم حرفه ی خودش ازدواج کنه بهتره، بیشتر به رشد هم کمک می کنن و درک بهتری هم از همدیگه دارن، خواهرم خواستگار پزشکش رو بنا به دلایلی رد کرد الان همسرش همکار خودشه خدا رو شکر خیلی به رشد همدیگه کمک می کنن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

ولی جمله آخر که طرف گفته به خاطر این بوده که دیده کسی طالب و خواهان دختر پزشکی نیست خواسته با این حرف خودشو آروم کنه 

تا جایی که دیدم ادمای اطراف ما به خاطر خود طرف باهاش ازدواج میکنن نه شغل و......

من دیدمخانم علوم آزمایشگاهی خوندن همسرش یکی از بهترین متخصصان هستن (زیر40 هستن هر دو)

آره منم ماما و هوشبری دیدم ولی پرستار ندیدم احتمالا بخاطر شیفت شبه

کاربری دوتا همکلاسی🌱

من معلم دیدم با دندونپزشک ازدواج کرده اتفاقا توی اینستا هم پیج داره

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱