2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐😐عزیزم فوت شدن کاش بلدبودین هرچیزیو مسخره نکنید۴ماهه ازدنیارفته۳سال زندگی کردیم وثمره عشقمون یه پ ...

ببخشید.. فکر کردم ایموجی که خودت گذاشتی یعنی داری مسخره میکنی.. خدا رحمتش کنه

ببخشید.. فکر کردم ایموجی که خودت گذاشتی یعنی داری مسخره میکنی.. خدا رحمتش کنه

اوکی خدارفتگان شماروبیامرزه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

اره عروس داییم یکسال بزرگتره از شوهرش

همه بهش تیکه میندازن مخصوصا مامانم 

این مامانمم که هیچوقت درست نمیشه بگم خدا هدایتش کنه که نمیکنه اگه میکرد تاحالا کرده بوده هی میگه فلانی پیره اخه بتوچه زن

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
اره عروس داییم یکسال بزرگتره از شوهرشهمه بهش تیکه میندازن مخصوصا مامانم این مامانمم که هیچوقت درست ن ...

اخه من چهرتن اگ بخام مقایسه کنم من کمتر از اون نشون میدم پسره انگار ۳.۴ سال از من بزرگتره

اگه دختره ۲۵ سالش باشه پسره ۲۴ سالش باشه خیلی بده؟

بد که نیست ولی برای ازدواج عجله نکنید یک مدت رفت وامد کنید

چون پسر ۲۴ساله آلردی زمان ازدواجش نیست!حتی با دختر کوچیکتر

ولی دختر ۲۵ساله موقع ازدواجش هست و بالغانه میتونه زندگیو بچرخونه

ولی استثنا همیشه وجود داره

برای همین رفت وآمد ومشاوره خیلی مهمه که پسره از هیجان تصمیم نگیره

چون پسرا زیر ۲۵سال عاشق خانم های بزرگتر از خودشونن و بالای ۳۰سال میرن سراغ دختر های کم سن وسال!

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
2810