2777
2789
عنوان

زیبا ترین دختران ایران مربوط به این👇🏻 قوم هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کپشمانگلر دوقلوییم

خب عکستو ببینم

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
کپی یکی از بازیگرای ترکمچش نخورم ایشالا

خوشگلی عزیزم ماشالله😊

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
عکس بدون آرایششونو می‌ذاشتی میمون هم اگه این همه آرایش و بتونه کاری کنه خوشگل میشه اینا چهره اصلیشون ...

ارایش کسی رو زیبا نمیکنه شما هم زیبا نباشی عمل تورو هم زیبا نمیکنه چون زمینشو نداری چ برسه به ارایش

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
قطعن که‌تمام دختران قومیت های مختلف زیبان هرچند اینا ک‌تو عکسه میکاپ عروس کردن 😂

بله عزیزم بدون شک😍من این و گذاشتم که بگم همه ی اقوام ایران زیبا هستن. نچرال هاشون قطعا زیبا تر هستن🤩

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

مرسی ولی عکس من نیس از اول تاپیک داشتم شوخی میکردم🙈🙈😂😄❤️

عههه پس کیه؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
دقیقا اومدم بگمدختر ایرونی مثل گله چ رنگ و رویی دارهنگو کی از کی بهتره هر گل ی بویی داره

ای جانمممممم😍😍دقییییقا دورت بگردم من❤️🥰

اسمش هانده آرچلبازیگر ترکه

آره هانده رو میشناسم ولی اینجا اصلا شبیه خود هانده نبود😅

عکس بدون آرایششونو می‌ذاشتی میمون هم اگه این همه آرایش و بتونه کاری کنه خوشگل میشه اینا چهره اصلیشون ...

عزیزم عکس بدون آرایش توی گوگل نیست . فقط خواستم ثابت کنم همه ی اقوام ایران زیبا هستن😊

2810