2777
2789
عنوان

با رفتاراي خودم باعث كات شدم

321 بازدید | 24 پست

من خيلي بهونه گرفتم چرن دلم براش تنگ شده بود واقعا

اونم بهم هشدار داده بود لطفا رو رفتارات كار كن ولي من اشتباه كردم و باعث شدم كات بشه😭 الان ١٤ روزعه كات شدم

ميخام جبران كنم

بلاكم

ميدونم تقصير من بوده

بنظرتون چيكار كنم؟!!

نامه براش پست كنم حرفامو بزنم؟ دارم ديوانه ميشم من عاشقشم😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو اشتباه کردی

بچگی کردی

ولی خب این باعث میشه پر رو بشا

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

گردن خودت ننداز پسرا یکیو بخوان اونو با غرغرا و گیر دادناش میخوان نمیخواسته انداخته گردن تو دنبال به ...

ینی چی گردن خودت ننداز؟ ینی آدم یکیو بخواد باید هر توهینی رو تحمل کنه؟ خب اینم میخواسته طرفو چرا. و خودش کار نکرده؟ نمیدونم والا این رفتارای چیپ از کی مد شد؟ مودی بودن افتخار شده مثل اینکه

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️