2777
2789
عنوان

میتونم بعدازسزارین خونه خودم بمونم نمیخوام خونه مادرم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 106 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم بعد زايمان ٤٠ روز طلايي استراحت بايد كني كه چند سال ديگه درگير كمردرد و پادرد و هزار مريضي نشي 

استراحت بعد از زايمان رو دست كم نگير خيلي مهمه

ده روز هم ميگذره برو خونه مادرت يا مادرت بياد خونه تو 

شوهرت بگو چند روز مرخصی بگیره پیشت بمونه

من سر بچه اولم موندم خونه خودمون مادرشوهرم اومد اذیت کرد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
یعنی چی ازلحاظ جسمی بدنم جواب میده که کارامو بکنم یانه؟چون اگه برم اونجااحساس میکنم روحیه م بدترمیشه

من نزدیک به ۱ماه خونه مامانم اینابودم...نرفتیم نرفتی...میتونی کاراتو اروم اروم انحام بدی.ولی چندروز اول که بخیه هات تازه ن استراحت کن...همسرتم ان شاالله کمکت میکنه.

قصددارم که شیرخودموبدم بهش ولی چه فرقی بینشون هست که میگیداونجکرحتماًکمکی میخوام

چون بعد سزارین تا بخیه تو بکشی نمیتونی خوب بشینی یکی باید سر بچه رو بزاره زیر سینه ات که شیر بخوره 

من چون خونه مامانم لحاف و تشک رو زمینه سختم بود.خونه خودم موندم که تخت دارم و راحت باشم ده روز اول خونه خودم موندم و مامانم و مادر شوعرم هر کدوم چن روز موندن پیشم بیشترش مادرم .بعد ده روزیم خونه مامانم رفتم .

از لحاظ جمسی نمیتونی منم دلم نمیخواد برم چون مامانم بعدش منت میزاره هرچند خورد و خوراکم با خودمه

منم دوست ندارم برم الان که چندروزاومدم پشیمون شدم مشکل من همیشه سربچه اولمه که نمیشه پیششون تنبیهش کردمنوپدرشوپیش بچه هیچ کردن اصلاًامروزیه دعوایی شدکه نگم همه دستام میلرزیدایکاش منت میذاشت سرم بهتربود

هرآدمی یه آرزویی داره که....همیشه براش آرزو می مونه 😔

من خونه خودم بودم روز چهارم به بعد خودم کارهام رو کردم ببین باید یک مدت از خودت بگذری و نظم داشته باشی اگه همسرت هم یکم کمک کنه اوکی میشه فقط تا دوماه اول خیلی حساس نباش رو تمیزی خونه تا حالت کم کم رو به راه بشه 

حالا ما رسم داریم خونه ی خودمون میمونیم ۱۰ روز مامان هم میاد کمک. بعداز ده روز میریم خونه ی مامانمون ...

گفتی‌هرچندروز شد میمونیم یاد جاریام افتادم. یکیشون ک سر‌اولی دوسالی‌خونش‌نبود😂سردومی ام یکسال از وسطای بارداری تا شش هفت ماهگی بچش 

parasoo1989@

اصلا اصلا تا ده روز تنها نمون من اشتباه کردم خونه مادرم نرفتم اینکه میگن زنی که تازه زایمان کرده نباید تنها بمونه به قران درسته من بعد از چهل روز چند ماه مریص شدم پدرم در اومد 

ببین سخت نگیر یه خورده تحمل کن ولی برو خونه مادرت حد اقل یک هفته بمون بعد بیا خونه خودتون بگو کسی اون چند روز بیاد پیشت ولی تنها خونه نمون