2777
2789

همسرم ی دوستی داشت از اشناهای دورشون هم هست قبل از اینکه با من ازدواج کنه ( دوسال باهم دوست بودیم) همون زمان شماره یکی از دخترهای فامیلشون رو پیدا میکنه و به اسم همسرم میره بهش پیشنهاد دوستی میده  بعدها خودش به همسرم اعتراف کرده چنین کاری کردم که باهم دعواشون میشه و مدتی قطع رابطه میکنن اما بعدش دوباره باهم ارتباط میگیرن تا همین الان که ما ازدواج کردیم چندتا از خانم های فامیلشون که متاهل هم هستن به من پیام دادن و گفتن همسرت به ما پیشنهاد دوستی داده ازشون خاستم پیام هارو برام بفرستن و متوجه شدم درواقع همین دوست همسرم بازهم با اسم و مشخصاتش داره به بقیه پیشنهاد میده بعدش که من بهش زنگ زدم و بحثمون شد اکانتشو دلیت زد با اینکارش ابروی همسرم و منو داره تو فامیل میبره میترسم این حرفا به گوش خانوادهامون برسه خصوصا خانواده من اون وقت دیگه کیه که باور کنه همسرم کاری نکرده و کار دوست بیشعورش هست باهاش قطع ارتباط کردیم ولی فکر میکنم هنوز هم به اینکارش ادامه بده باید چیکار کرد؟!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید جار بزنی که اتفاقا همه بفهمن. الانه که آبروتون رفته. کی حرف شما رو باور میکنه؟ باید ثابت کنین دیگه عزیزم.

حالا مطمئنی همسرت راست میگن؟ از این لحاظ شک نداری؟

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
باید جار بزنی که اتفاقا همه بفهمن. الانه که آبروتون رفته. کی حرف شما رو باور میکنه؟ باید ثابت کنین د ...

اره مطمئنم خودم اون ادمو میشناسم بینهااایت روانیه قبلا هم با اسم یکی دیگه از دوستاشون اینکارو میکرد ی اخلاقی داره که انگار نمیخاد از مشخصات خودش استفاده کنه تا زمانی که جواب مثبتو از بقیه بگیره