2777
2789
عنوان

خانوم‌هایی بالای چهل سال بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 75 پست
من ۳۶ سالمه اما با اجازت اومدم تو تاپیکت۲۷ سال زوده برا سفیدیاما خوب تو اون سن دیگه مث جوونی هات نی ...

راستی من توی ۳۶ سال تازه داره داره موهام سفید

میشه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون از لحاظ مالی و خانوادگی و ج.ن .ی . بهش وابستگی دارن . من خودم همسر سابقم کاری باهام کرده هیچوقت ...

شآغل شو فقط و درست رو بخون.

حالا خداروشکر من به ازدواج و طلاق بعدش نرسیدم.

ولی الان دوست دارم به همه دخترای سرزمینم بگم هیچوقت نذارید هیچ مردی بهتون نزدیک شه

بله کاملا جدی مجبورم یه نفر رو استخدام کنم بجام کامنت بذاره

😁خب اون از پولداری زیاده،🤣منکه نوشتن رو ترجیح میدم به حرف زدن،😅خب برای همونی که بخواد بجات کامنت بذاره هم باید بگی که بنویسه!

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

خوب حالا یه تاپیکی بزنید برای رفع این مشکل مخصوص ۴۰ سال به بالا 

که چکارکنیم از این کرختی در بیایم 

ورزش منظم و خواب کافی و تغذیه و... و ایده های دیگه 

منم کلا انگار تمام جونم بی انرژیه 🥺

خدایا شکرت 

من ۴۰ سالمه دندون مصنوعیام تو لیوانه

موهامو ابروها مم سفیده

سبیلامم سفیده ۶ماهه بند ننداختم

آلزایمرم دارم

خوبت شد؟؟؟؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است