2777
2789
عنوان

خانوم‌هایی بالای چهل سال بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان مجردم و ۲۸ سال دیگه ندارم چه برسه چهل سال متاهل و مادر باشی

همین منی چرا؟؟شاید افسرده شدی؟؟

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید

من چهل و دو هستم بله انرژی مثل دوران مدرسه رو نداری البته من خیلی مشکلات برام پیش اومد که حالم دگرگون شد و اون انرژی قبل رو  ندارم و اینکه آدم با آدم فرق می‌کنه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

بستگی به ژنتیک وضعیت مالی. سلامت جسمانی و مشکلاتدو خوشی های توی زندگی داره نمیشه برای همه یه جور ن ...

دقیقا

چهل ساله های قدیم زایمان های ببشتری داشتن کارهای خونه بیشتر بود. الان اکثرا ماشین ظرفشویی لباسشویی کارها راحت تر زایمان های کمتر و رسیدگی پوستی و غذایی ببشتر دارن. پس کمتر فرسوده میشن به نظرم ولی بازم ادم هیچوقت هیچوقت انرژی ده سال پیش خودشو نداره هرچی هم بگه من شاد و‌پرانرژیم. جوونی اسمش روشه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
من چهل و دو هستم بله انرژی مثل دوران مدرسه رو نداری البته من خیلی مشکلات برام پیش اومد که حالم دگرگو ...

عزيزم بستگي به سبك زندگي داره 

بعضي ها خيلي زود بدنشون رو داغون ميكنن 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
افسردگی نه ولی اینکه آدم اون چیزی که نوجوانی هاش فکر می‌کرد نمیشدانرژی ازت میگیره.کلا حوصله ندارم

امید داشتیم به آینده به زندگی بهتر به عشق ولی ...