سوالم اینه من توقعی از مادرشوهرم ندارما فقط میگم خودش اینجوریه منم عین خودش باشم یا من خوب باشم. ببینید سالی یکبار شام دعوتمون میکنه اصلا و ابدا به هیچ دلیلی زنگ نمیزنه بهم من ماهی یکی دوبار میرم سرمیزنم بهش ولی حتی یکسالم نرم زنگ نمیزنه بگه چیشده خوبی فلان. فامیلام فوت شدن تسلیت نگفت و چیزی میخرم مثلا انگشتری چیزی نمیگه مبارکه خیلی کم پیش میاد بگه بعد بچمو ختنه کردم نیومد خونمون فقط ما رفتیم ۵۰ تومن داد ۳ سال پیش بعد مثلا سفر زیارتی اینام برم زنگ نمیزنه عمم فوت شد بهم تسلیت گفت ولی ب بابام نگف. اصن محل نمیزاره مثلا عموم قلبشو جراحی کرد مادرشوهرم اصن حالشو ازم نپرسید کلا بیخیاله میخام بدونم من چطور باشم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عمم فوت شده بود کرونا بود مراسم نبود ولی ب بابام نرف تسلیت بگه
عزیزم شرمنده من اشتبا خوندم ولی ما عربا رسممون فرق داره اگه یکی از کس وکار عروس فوت کنه حالا عروس آشنا باشه دیگه همه باهم میرن ولی اگه غریبه باشه وظیفه میدونیم بخاطر عروس مادرشوهر وپدرشوهر و جاری و خداهرشوهر حتما برن واینکه یکی دوتا از عمه ها وزن عموهای شوهرش باید برن میگن احترام ب عروس هست
من خاله ی جوانم فوت شد برادرشوهرام تسلیت خشکم نگفتن
ن ما اینو زشت میدونیم مثلا مادرشوهر زنگ میزنه ب خواهرشوهراش وجاری واینا ک خاله فلانی فوت شده باید بریم آخه بعد خانواده دختر نارحت میشن ک خانواده شوهرت برات ارزشی قائل نشدن