2777
2789
عنوان

متولدین هفتاد چکار میکنید

143 بازدید | 23 پست

من ۳۳سالمه تقریبا ی پسر ۶ساله دارم برای فرزند دوم مرددم

لیسانس دارم نه ادامه تحصیل دادم بعد ازدواج نه کاری پیدا کردم با مادرشوهر مم رابطه خوبی ندارم تقریبا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من30سالمه دخترم1سال و نیم.لیسانس قبل بارداری شرکار بودم.الانم دوسدارم برم سرکار.

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

بیست و هشت سالمه لیسانس دارم

میخوام شغل خودمو راه بندازم اقای خودم باشم

همسرمو خیلی دوسش دارم هنوزم بچه دار نشدم

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

هیچی آبان امسال به زن ۳۰ ساله میشم !

بچه ندارم شرایط جوری نیست بهش فک کنم 

راستش خونه نشینم کاره خاصی ندارم .از طرفی هم حقوق بیرون برای زن زیاد نیس ک برم به زحمتش نمی ارزه .

کمی رکم تو ببخش .... 

۳۴سالمه دخترم ده سالشه پسرم چهارونیم . بخاطر بچه ها درسمو ول کردم ولی تو اینکارو اصلا نکن خودتو برسون ب یجایی بعد دومیو بیار عزیزم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

۱۶ سالگی با عشق ازدواج کردم 

پسرم الان ۱۶سالشه 

پسر دومم ۱۱سالشه 

درسمو تموم کردم لیسانس itدارم 

خونه بنام خودمه یه ۴چرخ کار رابنداز هم زیر پامه .

اولویتت خودمم ،عاشق خودممم ،قوم شوهر هم به اندازه رفت امد میکنم سنگین رنگین 

نه دخالت میکنم نه اجازه میدم دخالت کنن عملا چراغ خاموشم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
پس ازدواج نکردی خوبه احساس میکنی اول راهه ولی من چون زود ازدواج کردم انگار دیگه همه چی برام تموم شدس

خب شما هم بچه داری هدف زندگیت تربیت و زندگی بچه هاته،نذار زندگی بی هدف و یکنواخت ش برات عزیزم سنی نداری ک چیزایی ک دوس داری دنبال کن هنری ورزشی 

کچی کورد🪷☘️

لذت نمیررم  از زندگی   فقد برا دخترم   گاهی کیف میکنم وجودش رو

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏
2810