2777
2789
بستگی به سطحت دارهای کیو سطح بالاست و قویهخیلی سبز کتاب متوسطیه

ممنون که راهنماییم کردین پس آی کیو میگیرم🌹😍

بله کتاب سطح بالا و قوی میخوام اتفاقا

و اینکه میگن هم درسنامه داره هم فیلم آموزشی هم آخر کتاب استعداد تحلیلی

ولی خیلی سبز فقط تست داره

🙂🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هعی سر امتحان از استرس افت فشار گرفتم همه چی خراب شد اونقدر خوندنم اونقدر تلاشم 🙂نگاه فقط با امید ب ...

بله استرس همه زحمات آدمو به فنا میده😫

مخصوصا من که سر آزمون تیزهوشان ششم به هفتمم یه کبوتبر پیشم نشسته بود وهی پر میزد😂

🙂🍃
کتاب هوش و استعداد تحلیل انتشارات فرزانگان( فکر کنم الان دیگه نیست) و هوش کمپلکس هم خوبهشش سال پیش ب ...

هنوز هست ولی بروز شده و با نام : هوش فرازمینی Et اومده و از انتشارات گامی تا فرزانگانه

🙂🍃
بله استرس همه زحمات آدمو به فنا میده😫مخصوصا من که سر آزمون تیزهوشان ششم به هفتمم یه کبوتبر پیشم نشس ...

عزیزممم کبوتر رو نازش میکردی 😁

این کاربری دست دو نفره♥️🥰
سلام دوستانکلاس رفتن خوبه؟تاثیری در قبولی داره؟

بله تاثیر داره ولی هزینه هاش بالاست اینجوری که من پرسیدم قیمت ها حدود : از موسسه قلمچی ۳ میلیون تا ۱۲ میلیونه از موسسه موفقیت ۳۰ تا ۵۵ میلیونه و تاملند ۱۵ تا ۳۳ میلیونه

🙂🍃
2810