2777
2789
عنوان

شما بگید من چیکار کنم طلا فروشی ک سرم کلاه گذاشته❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 84 پست
من یه بار بعد ۸۶ بود ولی بم گفت این اصل نیست گفتم چرا همه چی ک داره گفت حاشیه هاش درست شبیه اصل نیست ...

اون دیگه تقلبی بوده 

این میگه میخرن ازم پایینتر 

تقلبی باشه که نمیخرن 

پس سکه ایشون تقلبی نیست قبل از ۸۶هست که ارزش پایینتری‌داره سه سال پیش تفاوت قیمت کمی داشته الان به چشم میاد 

میشه راهنمایی کنی یعنی هر مغازه دار هر چقدر سکه داره اسم مغازه ش و خودش روی سکه ها هست؟

بله گلم ..قشنگ مثلا برای من نوشته روش محمد اسدی ادرس: بعد هولوگرام و بعد هم اثر انگشت و امضا زده و همش وکیوم شده ....من خودم 30 تا سکه طی سه چهار سال از مغازه دار خریدم و همشو هم هر جا بردم معتب رو اصل بود..اشتباه دوستان اینه میرن از جاهیا بی نام و نشون بدون این موارد سکه میخرن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلافروشها چون روی طلا حتی دست دوم سود بیشتری میکنند میگن طلا بهتره.چون روی سکه تمام نهایت 300 سود کن ...

آخه من قبل اینکه اون بگه تحقیق هم کرده بودم گفته بودن طلا بهتره

اون دیگه تقلبی بوده این میگه میخرن ازم پایینتر تقلبی باشه که نمیخرن پس سکه ایشون تقلبی نیست قبل از ۸ ...

ن عزیزم خریدن ازم ولی گفتن به قیمت قبل ۸۶ میخرن

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
بله گلم ..قشنگ مثلا برای من نوشته روش محمد اسدی ادرس: بعد هولوگرام و بعد هم اثر انگشت و امضا زده و ه ...

اره سکه از طلافروشی خریدن ریسکش بالاست از سکه فروشی باید بخری که بعدا گردن بگیره آدرس روش باشه 

حتما دقت کنین بانکی و غیر بانکی و قبل از ۸۶و اینا 

طلا دس دو صدرصد بهتره

سکه ریسک زیاد داره

نه اینو کارشناس های سایت tgju میگن از اونجا بپرس همه توی این کارند. سکه برای سرمایه گذاری خیلی بهتره تا طلا

ن عزیزم خریدن ازم ولی گفتن به قیمت قبل ۸۶ میخرن

بانکی نبوده حتما ضمانت بانکی نداشته 

کلا سکه داستان داره 

من می‌خرم همون موقع میرم چنتا سکه فروشی طلافروشی نشون میدم که اشتباه نخریده باشم 

بانکی غیر بانکی ضمانت نامه و سال ضرب سکه و ….

بانکی نبوده حتما ضمانت بانکی نداشته کلا سکه داستان داره من می‌خرم همون موقع میرم چنتا سکه فروشی طلاف ...

اره بانکی گفت نیست😑

دیگه گفتم طلا دس دو بخرم بهتره تا دردسر سکه

پک داره دیگ از تو جاش در نیوردم ک

ببرید به ادرس رو پک یا اسمی که روی پک نوشته شده رو سرچ کنید آدرسش رو پیدا کنید

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
همه جا میبینمت😂به اسم کاریرا معمولا توجه نمیکنم ولی شما تو ذهنم موندی😂

تاپیک نیس ک نظر نداده باشم 

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

من جوابت سوالاتو دادم بعد ایگنورم کردیقلبم شیکست💔

کجا؟!

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲