2777
2789
عنوان

شما بگید من چیکار کنم طلا فروشی ک سرم کلاه گذاشته❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 84 پست
برایکه فاکتورنمیدن؟ فاکتورببری

اره عزیزم بهش اون موقع گفتم شما ی فاکتور بدید ک خریدم از شما بوده و قیمت اینا بنویس برگشت بهم گفت ن سکه به هیچ‌وجه کاغذ خرید یا هرچی نداره نمیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیش ربع غیربانکی بوده. قبل سال ۸۶. بقیه اش بانکی هست. سکه غیربانکی ارزون تره. اون زمان ممکنه همین ر ...

درسته چون منم غیر بانکی خریدم همون زمانا ...سه میلیون و هفتصد اینا شد یادمه 

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
یکیش ربع غیربانکی بوده. قبل سال ۸۶. بقیه اش بانکی هست. سکه غیربانکی ارزون تره. اون زمان ممکنه همین ر ...

ن خیر عزیزم  بانکی واسش واریز زدم میدونم از سپرذه پولم خارج کردم میرم فاکتور میگیرم از بانک همون قیمت ربع با من حساب کرده 

اگه پک داره ببر به آدرس همون پک اونجا بفروش اگر هم بدون پک هستش که هیچی

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
دیر دارع مگ من کارشناس سکه ام ک بفهمم

مگه ما کارشناس کلاه برداری هستیم ها؟؟

حالا راهنمایی کردیم بیا بخورمون

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

اگر سکه ای که خریدی وکیوم با اسم مغازه دار و هولوگرام داشت این اتفاق پیش نمیومد. من هر وقت سکه میخرم اسم مغازه و فامیل و هولگرام وحتی اثر انگشت فروشنده روی پلمپ هست و همه رو هم به قیمت خودش بهش میفروشم...من 30 تا سکه تمام رو همنیجوری خریدم .....هیچ کدومم مشکل نداشت..شما موقع خرید باید دقت میکردی خودت

2810