دوست عزیز هر کسی نظری داره و نظره هر کسی محترمه، اگه باب میل و سلیقه شما نیست، نیازی نیست که نظرتون رو با عصبانیت به بقیه تحمیل کنید، نظر خودتون رو بدید و به اسم مخالفت با نظر دیگران به کسی توهین نکنیدبا تشکر
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دقیقا همین رنگ پایه ۹ و ۱۰ هروقت عکس گرفتم میام درجریانتون میذارم رنگش خیلی گوگولیه😂
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
اینجایی که رنگ مو میگیرم ازش یه کم گرونه ولی خییییییلی رنگاش خوبه گیاهیه قشنگ هم درمیاد روش نوشته بود ۳ روز نباید حمام کرد فردا که بشورم عکس میگیرم تگت میکنم😂🤭
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...