2777
2789
عنوان

کمک شوهر در بارداری

91 بازدید | 12 پست

الان یک هفته ب قول خودش کارشو تعطیل کرده بود که کارای خونه رو انجام بده چون دکتر به من گفته فعلا باید استراحت کنم خیلییی درد دارم و شرایطم خطرناکه ،هر روز ب یه بهونه ب فردا انداخت فردام ک جمعه ست قرار بود کل روز خونه رو جمع و جور کنه یهو گفت ی کاری باید انجام بدم اعصابم بهم ریخت نه میزاره من کار کنم نه خودش انجام میده نه میزاره مادرشوهرم بیاد کمکم(چون نزدیک همیم چند بار گفت من بیام پسرش نمیذاره) کلافه شدم تو خونه تصمیم گرفتم فردا ک رفت بیرون همه ی کارارو انجام بدم ،از ی طرف میترسم واقعا به خون ریزی بیوفتم ،چیکار کنم؟؟؟؟😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اینجور بودم ببین نکن من دوهفته اسیرسیاتیک شدم بعدم چون سه ماهه آخر هستم دکتر نه میذاشت دارویی یا حتی پماد استفاده کنم خلاصه دوهفته زجر کشیدم همه هم دعوا کردم میدونم سخته الان خونه من هم خیلی کثیف شده اما به خودت بچه آسیب نزن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
بخدا کلافه شدم از ی طرف میگم کار کنم تهش سقط میشه از ی طرف دلم نمیاد من تازه اولشم گلم خیلییی هنوز م ...

به سلامتیت فکر‌کن گلم‌

نهایتا یه کمکی بگیر هفته ای یه بار بیاد خونه زندگی رو مرتب کنه 

منم اینجور بودم ببین نکن من دوهفته اسیرسیاتیک شدم بعدم چون سه ماهه آخر هستم دکتر نه میذاشت دارویی یا ...

اخه چرا درک و کمک نمیکنن؟؟؟😭😭😭هم منت میذاره ی هفته کارمو تعطیل کردم بخاطر تو !هم واقعا کار مفیدی انجام نداده…:تازه برا من اولشه عزیزم اعصابم بهم ریخته خودمم ک فعلا دکتر گفته فقط استراحت کنم جایی ام نمیتونم برم 😔

به سلامتیت فکر‌کن گلم‌نهایتا یه کمکی بگیر هفته ای یه بار بیاد خونه زندگی رو مرتب کنه

کاش میزاشت یکی بیاد تو خونه مشکلی نداشتم هزااار بار خودم و مادرشوهرم گفتیم میگه ب کسی اعتماد ندارم خودم انجام میدم خودشم نمیده حتی نمیذاره من و مادرشوهرمم انجام بدیم فقط حرف میزنه

اخه چرا درک و کمک نمیکنن؟؟؟😭😭😭هم منت میذاره ی هفته کارمو تعطیل کردم بخاطر تو !هم واقعا کار مفیدی ...

برای من هم همینطوره خیلی‌ درکت میکنم به من هم می‌گفت پانشو خودم میکنم ولی کی به خدا همش نگرانم یکی دربزنه بیاد تو ولی چند هفته پیش برام این اتفاق افتاد درد خودم هیچی بچه هم تکون نمیخورد دیگه ریسک نکردم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش میزاشت یکی بیاد تو خونه مشکلی نداشتم هزااار بار خودم و مادرشوهرم گفتیم میگه ب کسی اعتماد ندارم خ ...

خب پس عزیزم شما هم خیلی اهمیت نده. 

بالاخره جمع میکنه 😂😂😂

شما بفکر خودتو کوچولوی تو راهیت باش ...

برای من هم همینطوره خیلی‌ درکت میکنم به من هم می‌گفت پانشو خودم میکنم ولی کی به خدا همش نگرانم یکی د ...

ایشالا به سلامتی فارغ شی و نی نی خوشگلتو بغل بگیری عزیزم لطفا برا منم خیلی دعا کن شرایطم خاصه همینجوریشم انگار معجزه شده باردارم اما همش نگرانم😔😭

خب پس عزیزم شما هم خیلی اهمیت نده. بالاخره جمع میکنه 😂😂😂شما بفکر خودتو کوچولوی تو راهیت باش ...

کاش بتونم اهمیت ندم عزیزم چون بیشتر تایم خودم تو خونه هستم کلافه میشم ممنونم عزیزم لطفا برام دعا کن🥺❤️

ایشالا به سلامتی فارغ شی و نی نی خوشگلتو بغل بگیری عزیزم لطفا برا منم خیلی دعا کن شرایطم خاصه همینجو ...

قربونت برم مرسی عزیزم انشالا شما هم بارداری سالم راحتی طی میکنی بسلامتی نی نی خوشگلت بغل میکنی 🙏🌹♥️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40