2777
2789
عنوان

من ی ادم بی لیاقتم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه شوهر ب ادم کمک کنه خیلی خوبه مثلا ۳ ۴ ساعتی نگه دارن ادم بخوابه

شوهر من مال این حرفا نیست گلم فقط منتظره بچه گریه کنه مثل سگ بپره به من که ساکتش کنم 

لرم ساده قلب خوب...  مامان آریا و رایان جون
شوهر من مال این حرفا نیست گلم فقط منتظره بچه گریه کنه مثل سگ بپره به من که ساکتش کنم

وای خدا صبرت بده الهی فداتشم حالا بیای اینو اینما بگی همه میپرن سرت ک چرا بچه دار شدی ی مشت بچن اینما بخدا انشالله میگزره 

وای خدا صبرت بده الهی فداتشم حالا بیای اینو اینما بگی همه میپرن سرت ک چرا بچه دار شدی ی مشت بچن اینم ...

قربونت برم اره بخدا کاری میکنن آدم از درددل کردن پشیمون میشه

قربونت برم اره بخدا کاری میکنن آدم از درددل کردن پشیمون میشه

اخه سرشون نیومده ک بفهمن خب حالا اگه شوهر بعد بچه اخلاقش عوض شه چی؟ اصلا درک ندارن من ی تاپیک زدم همه پریدن بهم ک تو ب بچت حسودی میکنی بابا خب شوهرم گف ایش دستای تو چق زشتن خودشم جدی و دستای بچه من خداروشکر خوشگلن بهم برخورد اینجا میگن ن تو ب بچت حسودی کردی میگم ن بخدا گف دستات زشتن برای اون ناراحت شدم ن ک دستای بچه خوشگله ک ناراحت نشدم

اخه سرشون نیومده ک بفهمن خب حالا اگه شوهر بعد بچه اخلاقش عوض شه چی؟ اصلا درک ندارن من ی تاپیک زدم هم ...

اره گلم وگرنه کیه که بچه خودشو دوست نداشته باشه؟ بهش حسودی کنه میدونی ناراحتی ما از  نیش های اطرافیانمونه فقط دهن باز میکنن که دل بشکنن 

اره گلم وگرنه کیه که بچه خودشو دوست نداشته باشه؟ بهش حسودی کنه میدونی ناراحتی ما از نیش های اطرافیا ...

دقیقا انگار دشمن بچه ایم یا غریبه مادرشیم خدا ازشون نگزره انشالله سر خودشون میاد میفهمن